renovat.ro

» » » » Prezentare - S.C. PROMPTSERV INVEST CONSULT S.R.L.

S.C. PROMPTSERV INVEST CONSULT S.R.L.


Contact

Telefon: 0741 32 44 32
Website: http://www.promptserv.roDetalii

PromptServ este o firma care comercializeaza si monteaza echipamente sanitare, instalatii termice, contoare gaze, apometre si repartitoare, interfoane, cutii de scrisori, copertine intrare scara, balustrade metalice. Deasemenea de cativa ani de zile realizam mansarde pe blocuri.


 


Usi metalice


Confectionate din profile de otel, tabla decapata de otel, vopsita la culoarea comandata de client.Usile pot fi confectionate dupa proiecte proprii sau dupa proiectul clientului. 


Balustrade


Balustradele pot fi confectionate din inox sau otel vopsit in camp electrostatic dupa proiecte proprii sau documentatia clientului.Totodata construim rampe din beton cu gresie de trafic greu.


Garduri si porti metalice


Daca doriti garduri pentru imprejmui curtea sau spatiul verde din jurul blocului Dvs firma noastra vine in intampinarea cerintelor Dvs cu o gama variata de garduri si porti!  


Copertine metalice


Confectionate din profile de otel si tabla galvanizata sau profile de otel si placi din fibra de sticla si avand un design deosebit, copertinele oferite de firma noastra sunt o buna alegere pentru protectia intrarii in blocuri sau locuinte. 


Repartitoare


PromptServ va ofera repartitoarele electronice cu 2 senzori, produse de BRUNATA A/S INTERNATIONAL-Danemarca, lider în solutii de repartitie a costurilor la nivel de apartament si robinetele termostate produse de DANFOSS-Danemarca sau HEIMEIER-Germania.


Apometre


- Contoare Monojet, Contoare Multijet, Contoare Woltman


Instalaţii termice


Montăm instalaţii termice complete ce cuprind: microcentrale, centrale termice, radiatoare, boilere, sisteme încălzire pardoseală, aer condiţionat, ventilatoare, etc.


Specialiştii noştri vă pot consilia pentru a face alegerea corectă a sistemului de încălzire sau de climatizare pe care doriţi să îl instalaţi, sau dacă doriţi să-l înlocuiţi pe cel existent. Oferim service grătuit în timpul garanţiei şi service postgaranţie.


Serviciile pe care firma noastră vi le propune în domeniul climatizării sunt următoarele: proiectare instalaţii de ventilatie, frigorifice şi climatizare; consultanţă în alegerea optimă a echipamentelor; punere in functiune, instalare si service in garanţie şi post-garanţie pentru echipamentele comercializate. Spălarea corpurilor de încălzire şi coloanelor de distribuţie a energiei termice.


 


Instalaţii sanitare


Montam, reparăm şi intreţinem instalaţii sanitare complete: căzi de baie, cabine duş, saune, mobilier baie, seturi baie, lavoare, duşuri, closete, pişoare, spălătoare pentru vase, chiuvete, etc.


În cazul construcţiilor noi, obiectele sanitare sunt montate numai după ce se efectuează proba de presiune a întregii reţele de distribuţie a apei şi după ce s-au terminat lucrările de finisaj din încăperi, pentru a se evita degradarea obiectelor sanitare şi a instalaţiei de canalizare cu ocazia efectuarii acestor lucrari. Se executa in mod necesar toate fazele lucrarii: analiza de caz, proiectare, execuţie, mentenanţa.


Vă stăm la dispoziţie cu personal specializat în montaje de instalaţii sanitare, cu experienţa în domeniul instalaţiilor atât pentru montaj-execuţie lucrare cât şi pentru îndrumare şi proiectare a acestora. Montajele instalaţiilor sanitare se efectueaza la cerere pentru spatii mici sau dupa proiectul existent pentru construcţii mari.


Instalaţii electrice


Proiectare şi execuţie instalaţii electrice.


Consultanţă şi verificare atestata in domeniul instalaţiilor şi reţelelor electrice.Posturi de transformare, tablouri electrice de distribuţie şi contorizare, reţelistica, branşamentele electrice şi instalaţiile de impamantare, panouri de afisare si comanda.


Reţele electrice de joasa, medie şi inalta tensiune (aeriene şi subterane).


Reţele de iluminat public.


Reţele fizice de calculatoare, telefonie, TV.


Electronica industriala, amplificatoare şi procesoare de sunet, automatizari industriale.


Instalaţii electrice, instalaţii de iluminat interior şi exterior, instalaţii electrice de siguranţă şi de evacuare, instalaţii de iluminat ornamental şi punere in valoare a cladirilor, instalaţii electrice de legare la pamant şi de paratraznet, instalaţii de supraveghere a zonelor cu risc.


Furnizori de materiale pentru instalaţii electrice.


Automatizări, corpuri de iluminat, transformatoare şi tablouri electrice, surse de energie electrică, motoare electrice şi accesorii de acţionare, conductori şi izolatori electrici, elemente de protecţie şi sustinere instalaţii electrice, sisteme de paratraznet.


Instalaţii sanitare subsol bloc


Inlocuim tronsoane apă menajeră şi agent termic, tubulatură scurgere în totalitate din subsol,înlocuit coloane apa şi agent termic. Montaj si reparaţii pentru instalaţii sanitare, instalaţii cupru, instalaţii din polipropilenă, înlocuit conducte pexal, reparaţii instalaţii sanitare, montaj instalaţii termice, proiectari instalaţii sanitare - termice, montaj obiecte sanitare, montaj calorifere, montaj vas wc, înlocuit chiuvete, lavoare, bazine wc, montaj cazi baie, cabine de dus, inlocuit obiecte sanitare, montaj sifoane de pardoseala, înlocuit coloane agent termic cu ţeava de oţel, polipropilena cu inserţie, conducte din cupru, montaj clapeta antirefulare.


 


Inspectii video conducte canalizare bloc


Inspectam tevile de canalizare din subsol pana la caminul exterior, pentru a descoperi daca acestea sunt inundate sau stricate.


Inspectam conducte verticale de canalizare de la ultimul nivel (de pe bloc) pana in subsol. Putem vedea daca pe acestea sunt depuse resturi, daca sunt colmatate sau daca sunt demuflate/sparte


Inspectia se face cu o camera video speciala, care inregistreaza starea conductelor, distanta unde sunt nereguli sau colmatari. Distanta maxima de actionare: 30 m liniari


 


Curăţare canalizare bloc


În cazul în care este obturat canalul cu reziduuri şi calcar, poate fi desfundat cu ajutorul utilajelor de decolmatare eficient, în timp scurt, fără a înlocui conductele obturate.


Lungimea maximă: 60 metri liniari.


Desfundam si spalam conducte canalizare si pluviale din subsol bloc pana la camin. Desfundam si spalam conducte canalizare si pluviale in subsol bloc


 


Alpinism utilitar


Lucrari pe care le efectuam pentru clientii nostri:


Tencuieli fatade, Zidarie, Izolati poliester, Placari fatade, Hidroizolati rosturi, Hidroizolati termice acoperisuri ,Zugraveli , vopsitorie


Echipa noastra este formata din personal calificat in meseria de alpinist utilitar si din specialisti cu experienta in domeniul constructiilor. Lucram cu echipamente de lucru la inaltime furnizate de producatori autorizati, insotite de certificate de conformitate.


Hidroizolatii


Pentru ca cele mai numeroase probleme dupa construirea unei locuinte sunt cu hidroizolatia, noi avem solutii tehnice pentru refacerea hidroizolatiei:


decaparea si razuirea ultimului strat de hidroizolatie, taierea umflaturilor, corectarea pantelor de scurgere, daca este cazul, amorsarea suprafetelor; se vor verifica gurile de scurgere, se vor face dubluri in zonele foarte afectate;


aplicarea unui strat primar de hidroizolatie din material fara ardezie, de aproximativ 20% din suprafata totala, care trebuie sa cuprinda zona gurilor de scurgere, corecturile de panta, colturi, muchii ,etc.;


montarea elementelor de scurgere; la fiecare gura de scurgere se va monta cate un parafrunzar pentru a evita infundarea gurilor de scurgere cu frunze ,gunoaie ,etc.


aplicarea stratului final de hidroizolatie, din poliester elastomer modificat acoperit cu ardezie (pentru a-i asigura protectie impotriva razelor de soare), pe toata suprafata prin lipire la cald sau sudare cu flacara; se recomanda folosirea aeratoarelor pentru hidroizolatie ,care au rolul de a egaliza presiunea aerului si vaporilor de sub hidroizolatie ; astfel se vor preveni eventualele umflaturi,fisuri ,etc. montarea pipelor de aerisire;


 Lucrările de construcţie 


Reparare beton armat:


• consolidarea betonului vechi şi punerea de noi straturi de beton, consolidarea cadrului de oţel;


• repararea suprafaţei de beton şi corectarea defectelor;


• repararea părţilor prabuşite din beton;


• reconstrucţia zidului din beton, aplicarea straturilor noi;


• consolidarea construcţiilor.


Betonarea:


• înfiinţarea de fundaţii;


• plafoane betoane;


• betonare piloni.


Construcţie de la ciclul zero:


• tencuieli sol;


• consolidarea fundaţiilor;


• hidroizolaţii fundaţii;


• montare fundaţii şi alte piese de construcţii subterane;


• montare pereţi de sprijin.


Stabilirea cărămizilor:


• pereţi portanţi;


• partiţie pereţi.


Montarea acoperişului:


• montaj acoperişuri pantă;


• cositorire;


• renovarea acoperişurilor plane;


• izolarea termică a acoperişurilor;


• hidroizolare acoperişuri.


Decorare faţadă:


• tencuieli decorative;


• cărămizi decorative.


Interior:


• ipsos montaj;


• chituire;


• zugrăveală;


• stabilirea plăcilor (gresie, faianţă, etc.).


Izolaţia poate fi unul dintre cei mai importanţi factori în îmbunătăţirea eficienţei energetice într-o clădire.


Aceasta încetineşte fluxul de căldură între exteriorul şi interiorul clădirii.


Izolatia nu numai că economiseşte bani prin reducerea sarcinilor de încălzire şi răcire, dar de asemenea, este un factor cheie în realizarea unei vieţi confortabile acasă şi în spaţiile de lucru.


Ghene


Conductele sunt din tabla galvanizata de otel ‡1, dublu decapata, cu proprietati anticoroziune.


Lucrarea este realizata in timp scurt si este garantata 5 ani in conditii de exploatare corespunzatoare.


Alte lucrari din tabla galvanizata pe care le executam pentru dumneavoastra:aticuri;tubulatura scurgere apa pluviala

Contact

Persoana contact: Marian
Telefon: 0741 32 44 32
Website: http://www.promptserv.ro

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro