renovat.ro

» » » » Prezentare - Sc Imex Grup Srl

Sc Imex Grup Srl


Contact

Localitate: Sector 6
Telefon: 0721379497Detalii

Din anul 2007 Sc Imex Grup Srl activeaza prin magazinul online www.imexgrup.ro pe piata din Romania comercializand o gama variata de produse de mobilier si produse conexe acestuia. Printre produsele comercializate se numara saltele ortopedice, saltele superortopedice, saltele memory, saltele spuma, paturi tapitate, pat cu saltea, mobila dormitor, canapele extensibile, coltare fixe|extensibile, mobila la comanda. Promptitudinea in livrari ( maxim 48 de ore la produsele aflate pe stoc) cat calitatea si preturile competitive pe piata online de specialitate au fost confirmate pana in prezent de catre 5000 de clienti, care au ales produsele noastre si o parte din acestia au revenit cu incredere la produsele si serviciile noastre.
Totodata am fost in continua dezvoltare diversificand gama de produse existente si imbunatatind pe cea existenta prin cooptarea de noi furnizori, masini si echipamente care sa duca la eficientizarea procesul de achizitionare.
Saltelele ortopedice au fost prima gama de produse introduse spre comercializare care au avut un real succes deoarece acopera o gama variata de necesitati ale clientilor nostri.
Saltelele superortopedice de asemenea au fost printre primele produse adaugate in magazinul nostru online care beneficiaza de un raport calitate pret foarte bun.
Saltelele memory se muleaza pe trend-ul si cerintele actuale ale pietei din Romania destinate persoanelor cu un buget mediu in amenajarea spatiului de odihna.
Saltelele din spuma au fost recomandate de obicei persoanelor care au afectiuni ale coloanei vertebrale, persoanelor imobilizate la pat cat si celor care prefera sa doarma pe o suprafata mai rigida.
Special pentru clienti nostri am creat pachetul promotinal pat cu saltea care sa vina in ajutorul acestora, in vederea achizitionari la un pret avantajos al spatilui de dormit, totodata beneficiind si de transport si montaj gratuit in Bucuresti.
Prin design-ul modern al paturilor tapitate am incercat sa propunem niste idei moderne de amenajare ale dormitorului acolo unde spatiul ne-a permis.
De asemenea am cautat sa atragem furnizori de canapele si coltare extensibile de diferite categorii pentru a face cat mai comod spatiul de relaxare din living.
Treptat am reusit prin achizitionare de utilaje sa facem si mobila la comanda pentru ca cei ce cauta sa isi amenajeze sau sa reamenajeze spatiul de locuit sa poata gasi toate produsele de care au nevoie intr-un singur loc, acela fiind www.imexgrup.ro .

Contact

Localitate: Sector 6
Persoana contact: Sc Imex Grup Srl
Telefon: 0721379497

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro