renovat.ro

» » » » Prezentare - Smart Instal s.r.l.

Smart Instal s.r.l.


Contact

Localitate: Deva
Telefon: +40 763650071Detalii

Eficienta Energetica & Energie Verde

Noi va putem oferi: consultanta, proiectare, implementare, mentenanta, pentru echipamente si materiale, care, intr-un proiect oferit de noi, poate sa va aduca ECONOMII la bugetul propriu, prin diminuarea sau chiar eliminarea costurilor cu energia primita de la furnizori (gaz,curent).

Cu sistemele de pompe de caldura, cogenerare (solar, gaz, biomasa prin piroliza), sistemele: solar termice, termodinamice, photovoltaice si/sau eolian, Sistemle de iluminat cu LED, puteti realiza economii majore, sau puteti chiar deveni independent energetic si/sau furnizor de energie.

Sistemele de pompa de caldura, in toate variantele: Apa-Apa, Aer-Apa, Apa-Aer, Aer-Aer, montate in diverse combinatii, functie de spatiul(iile) ce trebuie incalzite/racite cu si fara ACM, si in funtie de specificul lor si al zonei unde sunt amplasate, pot sa aduca economii substantiale la bugetul propriu, prin diminuarea consumului de la cca. 4÷10 lei/mp, cu sistemele clasice pe gaz/curent, pana la 0,75÷2 lei/mp, sau, daca se adauga un mic sistem photovoltaic si/sau eolian, puteti deveni independent energetic pentru incalzire/racire si ACM.

Sistemele de cogenerare: solara, gaz, biomasa, de asemenea va pot asigura o independenta energetica TOTALA si/sau chiar puteti devenii furnizor de energie.

Sistemele solare termice, nu mai au constrangeri de montaj, (obligatoriu pe acoperis). Daca aveti o fatada a cladirii orientata catre SUD, puteti monta un sistem tip perete cortina, care va elimina Efectul de SERA (deci va poate asigura o izolare termica) si, in acelasi timp, va poate asigura energia necesara pentru incalzire, producere ACM si electica.

Orice combinatie intre aceste sisteme, sunt benefice diminuarii si/sau eliminarii costurilor cu energia, ca utilitati.

Lampile LED

Va oferim becuri (cea mai simpla varianta de inlocuire si cea mai ieftina), care va asigura o economie de 85%. Ex.: un bec de 100W (1360lm) inlocuit cu un bec LED de 15W (1300lm), va asigura acelasi grad de confort (lumina), insa cu un cost mult mai mic.

Pe langa toate acestea este imperios necesar sa fie implementat si un sistem de automatizare adecvat. Sistemele Energie Verde pot fi gestionate de la distanta prin internet, cu ajutorul sistemelor de automatizare si a unui program de management al acestora.

Persoanele juridice, pot achizitiona aceste sisteme in rate lunare 12÷60 si AVANS 0(zero).

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la: tel.+40354405401; +40763650071; fax.+0354815544; e-mail: [email protected]Poze - Smart Instal s.r.l.Contact

Localitate: Deva
Persoana contact: Smart Instal s.r.l.
Telefon: +40 763650071

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro