renovat.ro

» » » » Prezentare - TOTAL SOLID CONSTRUCT

TOTAL SOLID CONSTRUCT


Contact

Localitate: 3
Telefon: 0766840318Detalii

Total Solid Construct SRL este o firma de constructii cu sediul in Bucuresti sec.3, al carei obiect principal de activitate in reprezinta executia de lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale.
Societatea executa lucrari in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu.
Principalele categorii de lucrari executate sunt:
- constructii case la rosu
- constructii case la cheie
- instalatii in constructii (inst. electrice, termice, sanitare)
- renovari si amenajari interioare
- renovari si amenajari exterioare
- consolidari si reabilitari
- tamplarie PVC si Aluminiu

Cu un portofoliu bogat si diversificat, societatea noastra executa lucrarile la termenele stabilite prin contracte ferme si cu garantie. Promptitudinea si profesionalismul ne obliga sa efectuam doar lucrari unde se cere calitate si pricepere, unde este nevoie de consultanta tehnica si exista seriozitate si din partea beneficiarilor.
Suntem specializati in constructia de case cu regim mic de inaltime (in domeniul S+P+3E) din beton/caramida/BCA/lemn, renovari de case si apartamente, consolidari si reabilitari de locuinte, termoizolatii si hidroizolatii, instalatii, precum si lucrari de tamplarie si zugraveli.
Practic acoperim o gama larga de lucrari cu o echipa formata din profesionisti cu initiativa de dezvoltare.
Oferim consultanta de specialitate in luarea celor mai bune decizii de catre dvs. colaborand cu Profesori Universitari ai Facultatii de Constructii Civile din BucurestiNe asumăm ducerea la îndeplinire a proiectelor prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite şi de comun acord.
Pentru a vă oferi cel mai bun raport calitate – preţ al lucrărilor, conducerea firmei tratează şi analizează fiecare proiect în parte şi deleagă echipe formate din oameni specializaţi pe categorii de lucrări aferente.
Încurajăm specializarea muncitorilor pe categorii de lucrări; nu mergem pe ideea omului bun la toate.
Firma beneficiaza de echipamente si scule profesionale, care ajuta la realizarea de lucrari de buna calitate si la termene de executie mult diminuate. Acolo unde se justifica, se lucreaza mecanizat, cu personal instruit si calificat.
Mentionam cateva dintre avantajele clientilor nostrii:
- case la rosu din beton/caramida/BCA. Sisteme de cofrare profesionale, cu placi cofraj tip TEGO, vibrare beton cu vibrator profesional, manopera montaj carcase fier - beton cu clesti speciali.
- instalatii in constructii. Echipamente profesionale de punere in opera care asigura lucrul de calitate si eficienta utilizarii materialelor (pierderi mici).
- finisaje. Echipamente profesionale (masini de slefuit gleturi profesionale cu aspirator, instrumente profesionale de realizare imbinari gips carton, tras glet, s.a.)
- tamplarie PVC si ALUMINIU. Echipamente si softuri moderne cu precizie mare (optimizare eficienta materiale) si lucrari de calitate.

Scopul nostru este de a satisfice cerinţele şi aşteptările clienţilor, prin servicii de calitate şi la termen.

Societatea noastră se încadrează în categoria IMM-urilor cu capital integral privat.

Contact

Localitate: 3
Persoana contact: TOTAL SOLID CONSTRUCT
Telefon: 0766840318

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro