renovat.ro

» » » » Prezentare - cubo showroom&homestyle

cubo showroom&homestyle


Contact

Localitate: Brasov
Persoana contact: cubo showroom&homestyle
Telefon: 0724212661Detalii

Proiectul Cubo Design a luat naștere din nevoia de a satisface cerințele exigente atât din punt de vedere estetic cât și tehnic, ale clienților ce nu se satisfac doar cu un design obișnuit ci iși doresc unul la alte standarde, unul high class.
Când vorbim de cerințe exigente, vorbim de calitatea produselor și serviciilor în conformitate cu reglementările U.E., vorbim de diversitate și unicitate, de soluții profesioniste, vorbim de puterea de a garanta produsele noaste, de disponibilitatea si entuziasmul echipei. Pentru a garanta calitatea, designul la standarde înalte, am ales să lucrăm cu parteneri de renume mondial ce setează noile trenduri lansând colecții revoluționare.
Dar în primul rând este vorba de design sub numele Cubo, iar când spunem design, spunem implicit concept, inovație, calitate, ergonomie, toate redate într-o estetică pe măsură. Îmbinarea perfectă, echilibrată a acestor componente înseamnă de fapt un design bun, iar un design bun transmite emoție, crează stări, livreaza o experiență. Când ne amenajăm locuința suntem pregătiți să dăm totul pentru ca aceasta să iasă perfect, suntem pregătiți să ne consumăm energia și neprețuitul timp pentru că știm că ambientul final ne va oferi la rândul său înapoi energia consumată, ne va garanta confortul și ne va face să ne simțim acasă pe o perioadă îndelungată.
Apelând la Cubo Design, nu investești într-un mobilier, în gresia din bucătărie sau în parchetul din living, nu investești într-o casă, investești în acasa, investești în confortul tău, deci în tine.
Pentru a face toate acestea posibile suntem prezenți atât fizic cât și virtual. Echipa noastră formată din specialiști în vânzari, designeri, tehnicieni este disponibilă în showroom și în mediul virtual, pregătită să vă îndrume și să vă consilieze pentru a ajunge la rezultatul dorit. Vă ajutăm de la alegerea culorii, materialelor, mobilierului sanitar pana la transpunerea acestora intr-un ambient 3D realizat de designerii noștrii specializati.
Și nu în ultimul rând trebuie să menționăm faptul că menținem proiectul Cubo într-o continuă dezvoltare și perfecționare, dorind să fim mereu cu un pas înainte.

Contact

Localitate: Brasov
Persoana contact: cubo showroom&homestyle
Telefon: 0724212661

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro