renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare ar trebui sa aiba draperia, cuvertura si celelalte accesorii dintr-un

in incercarea esuata de a reamenaja un dormitor, am achizitionat comoda, noptiere si un pat, toate wenge( desi nunate calde de maro mi-as fi dorit...)patul are pe asa zisul spatar doua huse detasabile, fondul acestora fiind alb-galbui cu desen negru, perdeaua inflorata culoarea untului.am renuntat la dulapul de haine si am fc un mic dressing in perete , pe care inca nu l-am inchis.care ar trebui sa fie culoarea draperiei si a usii de la dressing, a cuverturii de pe pat si eventual a acelor huse, pe care, ma gandeam ca le pot schimba, toate asta pentru a mari, lumina spatiul?!precizez ca dormitorul are din tavan pana jos si barne din lemn, cires inchis(pe care voi incerca sa le mai inchid), iar parchetul e maro deschis-crem!nu va pot trimte o imagine??va multumesc!!

Intrebare trimisa de un cititor din - Bistrita , Bistrita-Nasaud
vezi si firme constructii Bistrita-Nasaud

Raspunsuri si comentarii
Radu a scris:

Deoarece elementele de mobilier au culoarea wenghe, iar barnele existente in camera intentionati sa le inchideti la culoare, este suficienta culoare inchisa. Renuntati la perdeaua crem si montati o perdea alba, simpla, din combinatie de in cu poliester care va lumina zona ferestrei. Usa de la dresing ar putea avea usile crem, si ati putea incerca (daca va fi realizat la comanda) sa accentuati foarte fin lateralele verticale cu o nuanta putin mai inchisa, cel mult 1,5-2cm care va oferi impresia de amplitudine interiorului. Pentru draperie puteti alege o matase crem, sau in nuanta in care vor fi usile dresingului pentru echilibru coloristic. Pentru covor ar fi potrivit o combinatie de linii in culorile: crem, alb si putin, foarte putin negru; dar nu alegeti un covor inflorat, deoarece va micsora spatiul. Cuvertura poate avea nuanta draperiei, cu modele foarte fine maro deschisa sau negru dispuse din loc in loc pe intreaga suprafata. Aceasta se poate confectiona din materialul dorit, daca nu o gasiti in comert, pentru a inlocui husele existente.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila wenge,    culori dormitor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro