renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ce culoare pot sa iau canapeaua, masuta si covorul daca am parchet si mobila wen

Buna ziua, Am o sufragerie cu parchet wenge, mobila wenge cu putin crem si perdele si draperii maron. Va rog sa-mi spuneti ce culoare pot sa-mi iau canapeaua, masuta si covorul. Eu ma gandeam la un covor alb, masuta stejar cu blat verde si canapea gen havana de la Lemet( cu nuante de verde). Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Verdele se potriveste culorilor existente in interior, doar ca poate ar fi bine ca si draperiile sa aiba aceeasi nuanta pe care o preferati pentru canapea. Cele doua elemente singulare cu verde: tablia mesei, respectiv canapeaua, ar face o puternica nota discordanta cu nuantele de maro si wenge din interior. In privinta covorului, daca preferati alb, ar fi bine sa fie insotit de maro inchis, crem si o nuanta de verde(chiar daca nu va fi asemanatoare canapelei); culoarea dominanta poate fi alb, eventual crem, iar celelalte culori sa apara discret, in modelul acestuia. Poate ar fi bine, pentru a pastra echilibrul coloristic, sa asezati pe canapea perne decorative din material brocat in nuante de maro inchis sau negru in combinatie cu crem sau alb.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    parchet wenge,    alegere culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro