Cum aleg culorile pentru un apartament cu camere mici
Buna ziua! as dori sa va cer un sfat deoarece imi este foarte greu sa ma hotarasc in alegerea unor culori pentru amenajarea apartamentului,acesta avand camerele mai mici.
am cumparat usile wenghe(maro), parchetul deschis, perdelele albe(pentru sufragerie si pentru dormitor) si nu stiu ce culori sa aleg pentru pereti,draperii,covor si mobila. as dori sa creez un spatiu modern si aerisit.
multumesc !
Intrebare trimisa de un cititor din - Ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: alegere culori, camere mici,
Ar fi bine sa alegeti mobilierul in nuante diferite pentru fiecare camera. In camera mai spatioasa s-ar potrivi un mobilier modern, wenge+alb sau wenge+crem sau wenge+maro deschis. Draperiile ar putea fi galben pai, din material lucios, eventual matase, uni. Covorul ar putea avea nuantele din incapere: maro deschis+alb+negru(in doze mici) sau maro+galben pai+negru. Sunt covoare moderne cu dungi fanteziste, cu firul lung, sau cu figuri geometrice in aceleasi nuante. Evitati covoarele cu flori pentru ca va vor micsora spatiul. In cealalta camera puteti alege mobilierul maro deschis, asemeni parchetului, iar draperia poate fi turcoaz, din matase. Covorul poate avea o singura nuanta, asemeni mobilierului. Pentru echilibrul coloristic amplasati 1-2 elemente decorative in nuanta draperiei(pernute, veioza, luminare decorativa, etc).