renovat.ro

» » » »


ADAUGA O INTREBARE

Cum mut deschiderea usii reversibile de la frigider de pe stanga pe dreapta?

Buna ziua, Doresc sa comand de pe un site, un frigider cu usa reversibila. Cum se face acest lucru , adica cum mut deschiderea usii de pe stanga pe dreapta? Atunci cand comand frigiderul pot sa specific sa fie cu manerul pe stanga sau pe dreapta?

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii DoljRaspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Un frigider este o investitie destul de costisitoare. Noile modele de frigidere realizate cu usa reversibila, sunt in cateva magazine. Parerea mea ar fi sa cautati un asemenea tip de frigider (eventual magazinele DOMO) pe care sa il vedeti live, sa va explice consultantul principiul care permite reversibilitatea usii, apoi sa il cumparati, fie din magazin, fie on line. Ganditi-va si daca merita investitia pentru acest tip de frigider!

Alexia a scris:

Buna,

Eu am un frigider si o lada frigorifica cu usa reversibila de la Arctic. In manualul tehnic exista instructiuni de schimbare a usii de pe o parte pe cealalta, precum si piesele necesare. La mine nu a fost nevoie sa modific nimic insa o prietena de-a mea care are acelasi model de lada frigorifica a schimbat usa. Nu a fost ceva foarte complicat avand in vedere ca operatiunea a fost facuta de sotul ei, care nu este mare mester in general.
Dar asa cum spunea si Elena , mai bine te duci in magazin si vezi la fata locului frigiderul si discuti si cu cineva in magazin care sa iti explice cum se poate face reversibilitatea usii.

O zi frumoasa... si asteptam sa ne spui ce marca de frigider ai ales :)

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobilier ,

Taguri:    frigider,    deschidere usa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro