renovat.ro

» » Instalatii de canalizare si colectare apa - Forum

Instalatii de canalizare si colectare apa

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce presupune si cat costa racordarea la reteaua de canalizare?

Ce presupune si cat costa racordarea la reteaua de canalizare din strada intr-o casa in mediul rural? Avem fosa insa acum se trage canalizare si pe strada noastra si ne gandeam sa renuntam la fosa si sa ne bransam la canalizare. Este oare mai bine sau mai rau? Multumesc

Se poate folosi o fosa de beton cu o singura camera dotata cu pompa cu tocator pentru a impinge continutul afara?

Este posibil in teorie si in practica folosirea unei fose de beton cu o singura camera dotata cu pompa cu tocator pentru a impinge continutul afara? Pompa va rezista la acel amestec ? Situatie reala: cota canalizare 4m. Pe traseu bazin intermediar la cota potrivita , langa casa (1m) bazinul de beton 8mc adancime 6 7m. intrebarea este daca exista la momentul actual o solutie de pompare , fara a apela la vidanjare. Va multumesc ?

Am scurgerea de pe bloc langa usa de intrare si cand ploua mi se uda tot peretele - ce solutii am?

Buna ziua, Ma numesc Gabriela,locuiesc la etajul 4,am probleme cu acoperisul,l-am izolat de mai multe ori dar fara nici un rezultat,sunt epuizata de citi bani am cheltuit in izolatii. Am scurgerea de pe bloc linga usa de intrare si acolo tot timpul cind ploua mi se uda peretele pe linga usa,nu mai stiu ce sa fac,poate imi dati un sfat d-voastra ca nu mai stiu ce sa fac. Va multumesc

Apa de la ploaie si zapada se strange langa casa noastra

Buna ziua, Am facut greseala de a cumpara in Chiajna, Rosu, o casa gata facuta , constructie noua, intr-un cartier rezidential, Am avut tot felul de probleme su problemute peste care sa spunem am tot trecut cu vederea ca pana la urma ceea ce nu iti construiesti tu cu mana ta si dupa ideile tale nu are cum sa te multumeasca pe deplin. Ceea ce ma deranjeaza cel mai rau este strada foarte ingusta si fara canalizare pentru apa de ploaie. Problema apare cu casele de vis a vis care sunt mai inaltate si toata apa de la ploaie se strage langa casa mea care la un colt are apa mai mereu. As vrea sa stiu ce pot face in aceasta situatie. Deja este prea tarziu sa mai renunt casa este cumparata si noi mutati iar ratele la banca merg... Va rog sa-mi spuneti cat de grav poate afecta casa aceasta situatie. Multumesc anticipat

Cum forez un put manual ?

Am o mare problema cu un put. Vreau sa fac un put in curte de 30-40 metri si nu pot baga un utilaj. Spatiul unde doresc sa fie forat putul este de 4 m pe 10 m. Se poate fora aici un put manual, ma intereseaza daca a mai facut cineva acest lucru???

Drenajul interior al cladirii cu garaj la demisol

Va rog sa imi descrieti si mie cum as putea eu sa fac un drenaj la demisol pentru podeaua de la demisol unde o sa fie garajul. Am tot citit si pentru a fi sigur ca in garaj nu apar infiltratii de apa va trebui sa ii fac un sistem de drenaj pe exteriorul casei de jur imprejurul demisolului cat si un sistem asemanator trebuie realizat si la placa de jos din demisol.Nu? Arhitecta care a facut proiectul pentru primarie nu stie cum as putea face pentru ca in autorizatie nu se trece asa ceva. Mai mentionez ca, casa se construieste pe un teren plat intr-o zona fara dealuri si rauri si de aceea nu imi imaginez cum colectez apa rezultata din drenare etc. Rog frumos sa imi spuna un specialist ce trebuie sa fac la subsol unde va fi garajul pentru a nu avea probleme cu apa de sub casa.

Pret desfundare canalizare bucatarie

Doresc pret de la un instalator din Bucuresti pentru desfundare canalizare bucatarie la casa. Nu se mai duce apa si cred ca este ceva infundat pe traseu destul de rau. Imi trebuie cat mai repede un pret si un numar de telefon.

Miros neplacut in baie de la sifonul de pardoseala, ce fac?

Dupa ce am terminat toata casa si m-am mutat mai ales iarna in bai am constatat ca miroase foarte urat a canalizare. Casa este bransata la sistemul de canalizare al orasului. Din mai multe cercetari mi-am dat seama ca sifoanele de pardoseala sunt de vina pentru ca mereu sunt fara apa in ele. Am pus apa dar imediat apa se evapora intr-o zi si iar miroase. Am vazut la alte persoane ca instalatorul lor le-a legat acest sifon cu chiuveta si mereu au apa in el. Avand in vedere ca eu am grasie in toata baie si faianta pe nisa cum pot eu sa rezolv aceasta problema?

Cum fac un camin de apa din beton pentru bransarea casei la reteaua de apa si canalizare?

Cum fac un camin de apa din beton pentru a bransa casa la reteaua de apa si canalizare din Bucuresti. Fac 2 camine unul de apa si unul de canalizare sau fac un singur camin pentru ambele lucruri. Ce dimensiuni sa aiba caminul: inaltime, latime, lungime si de ce diametru sa fie capacul de canalizare? (cam cat ma costa manopera)

Cum pot inlocui cotul de la canalizarea blocului care s-a spart?

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: cotul de la canalizarea blocului s-a spart, am incercat schimbarea lui cu un tub flexibil, dar nu tine, altceva nu reusesc sa pun deoarece distanta de la cot este foarte mica:perete 10cm si tavan 20cm , iar tevile de scurgere sunt in beton(fixe). Dati-mi va rog o solutie. Va multumesc

Cum fac aerisire la teava de scurgere?

Cum fac aerisire la teava de canalizare pentru ca mi se ia apa din sifonul de pardoseala. Stau la etajul trei al unui bloc cu 4 etaje.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro