renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pret usa brad in arcada si montaj pentru sufragerie

Am o intrare de sufragerie stil arcada la care as dori sa pun o usa. Nu doresc un material deosebit, cred ca s-ar potrivi foarte bine un lemn de brad lacuit. Dimensiunile aproximative sunt cele standard de usa, respectiv 85 latime si 2,00 inaltime doar ca in partea de sus nu stiu sa masor deoarece este vorba de arcada. As dori un pret estimativ pentru usa in sine si montaj. (am incarcat eu niste modele dar credca ati inteles despre ce este vorba) Nicu

Intrebare trimisa de un cititor din - Sectorul 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

poza 1 poza 2

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Pentru a rezolva problema adresati-va unei firme care confectioneaza si monteaza usi interioare/exterioare din lemn. Solicitati sa se deplaseze la locuinta dvs. o persoana competenta care va face masuratorile adecvate, oferindu-va si variante de design. Astfel nu veti fi dezamagit ca rezultatul nu va fi cel dorit, daca faceti dvs. masuratorile. Daca doriti date de contact ale unor asemenea firme din localitatea dvs. de domiciliu, reveniti si va vom oferi detalii.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    usa lemn,    scafe,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro