renovat.ro

» » » »


ADAUGA O INTREBARE

Acte necesare pentru obtinerea referatului tehnic pentru debransare RADET

Buna ziua ce acte sunt necesare necesare pentru obtinerea referatului tehnic pentru debransare RADET la casa in Sectorul 1. O firma care se ocupa cap coada de tot procesul imi recomandati?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii BucurestiRaspunsuri si comentarii
Silvia a scris:

Este nevoie de o cerere catre radet, apoi de acordul asociatiei si al vecinilor + un proiect de debransare. Pe site la radet gasiti toate datele, am incercat sa va las linkul catre site, dar nu ma lasa sa postez. succes

Silvia a scris:

mai jos toate cele necesare debransarii conform radet

Acord de debranșare al Asociației de proprietari și al vecinilor cu avizul de principiu al Asociației de Proprietari
Proiect de debranșare pentru întocmirea Referatului de specialitate privind debranșarea
Nota:
Beneficiarul se prezinta la RADET pentru plata taxei de eliberare a avizului la proiect la ridicarea acestuia. Taxa de eliberare a avizului este de 59,34 lei, fără TVA, conform Hotărârii C.G.M.B. nr. 126 / 2008. Costurile efective de debranșare sunt în funcție de numărul de etaje ale blocului și de tipul de legături folosite pentru debranșări, variind între 47 și 85 lei/calorifer, fără TVA.
Plata tarifului de avizare se va face in momentul depunerii documentației. R.A.D.E.T. București nu eliberează alte aprobări referitoare la executarea debranșărilor.
Dupa depunerea cererii de debransare, RADET elibereaza un aviz de principiu în care sunt comunicate conditiile legale pe care solicitantul trebuie sa le îndeplineasca pentru a se debransa, precum si continutul proiectului de debransare ce urmeaza a fi întocmit.
Documentatia de debransare poate fi întocmita de orice proiectant de instalatii termice si verificata conform legii.
Important
Cu referatul tehnic privind debransarea, aprobat de adunarea generala a Asociatiei de Proprietari, solicitantul trebuie sa se prezinte la Sectia de Termoficare de care apartine, pentru a i se intocmi DEVIZUL DE PLATA AFERENT LUCRARILOR DE DEBRANSARE, ce este functie de apartamentul ce solicita debransarea si cantitatea de apa din instalatie ce se pierde prin golire.

Devizul se achita de catre solicitant la casieria RADET din Str. Cavafii Vechi nr.15.

Solicitantul face dovada achitarii devizului la Sectia de Termoficare de care apartine. Angajatii RADET vor anunta data cand se va realiza in fapt debransarea.

Debransarea se va efectua de catre personalul Sectiei de Termoficare, care va intocmi un 'Proces-Verbal de debransare' in 3 exemplare (unul pentru Asociatia de Proprietari, unul pentru Sectia de Termoficare, unul pentru solicitant).

Termenul de valabilitate al avizelor este de 12 luni de la data emiterii.

Dupa debransarea efectiva realizata de catre personalul Sectiei de termoficare de care apartine solicitantul, reprezentantul Asociatiei de Proprietari trebuie sa se prezinte la Divizia Furnizare - Biroul Contracte pentru a întocmi un act aditional la contractul existent care sa contina noile SET (Suprafete Echivalente Termic).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: autorizatie , centrale termice , RADET ,

Taguri:    instalatii termice,    calorifere,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro