renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Adeziv pentru plasa polistiren extrudat - ce marca este mai buna?

Buna ziua,, Acum am 8 ani am izolat casa cu polistiren extrudat de 50mm, apoi am pus plasa si am lasat asa casa,nu am mai pus nimic altceva peste in aceasta perioada.In prezent plasa cu adeziv cu tot s-a dezlipit in 50% de pe polistirenul extrudat. Nu stiu ce adeziv s-a utilizat atunci. Oare sa fie de vina adezivului sau timpul pentru ca a stat atata timp fara protectie(decorativa)? Acum doresc sa dau jos toata plasa si sa repun o alta plasa si sa dau cu tencuila decorativa. Intrebarile mele sunt: 1)ce adeziv trebuie sa utilizez pentru a lipi plasa? 2)care ar fi marcile cele mai bune pentru tencuieli decoarative? Multumesc ,

Intrebare trimisa de un cititor din - bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Mihai a scris:

Buna seara!Va rog sa ma ajutati cu un sfat:cum as putea prinde coama din tabla pe un gard din boltari colorati?Multumesc anticipat!

Mihai G. a scris:

Motivul desprinderii plasei de pe zid este timpul si faptul ca nu a fost finisata corespunzator la acea vreme. Curata toata suprafata casei, da o mana de C126 si cat este moale intinde plasa pe zid. Dupa ce se intareste, da un strat de glet pentru finisaj; slefuieste dupa uscare; da amorsa si lavabila de exterior. In privinta tencuielilor decorative de exterior, iti sugerez cele acrilice, deoarece sunt rezistente la umezeala, lasa peretele sa respire si se lucreaza bine. Sunt mai multe variante de vopsele acrilice de exterior, in diverse culori.

Nicolae a scris:

Salut, Mihai!
Trebuie sa faci o structura metalica fie in forma de triunghi, “cu doua ape” cum se mai spune, sau una mai lunga, ce se fixeaza oblic astfel incat lungimea tablei sa protejeze gardul pe ambele parti. Structura metalica se fizeaza cu cleme speciale de prindere ce se gasesc in magazinele cu materiale de constructie. Dupa fixarea structurii baza, se aplica tipul de tabla dorit, fie in doua ape, fie oblic.

vasile blejusca a scris:

problema este gresita pentru ca nu s-a protejat adezivul,nu calitatea lui,sau faptul ca a fost folosit unul de mai slaba calitate.In aceasta situatie recomand o amorsa pe baza de grund si reparatia locurilor accidentate,dupa o tencuiala cu adeziv pe toata suprafata.daca nu se da decorativa macar sa se dea o amorsa finala daca nu sunt bani folosim aracet si apa si ciment alb

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    polistiren extrudat,    plasa polistiren,    tencuiala decorativa,    materiale de constructii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro