renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Ajutor pentru alegerea culorii pentru pereti intr-o casa de 4 camere

Am achizitonat recent o casa cu 4 camere, o bucatarie micuta izolata si semideschisa spre locul de luat masa si vreau sa schimb gresia si faianta in bucatarie si desigur cea mai mare dilema: culoare peretilor. O sa descriu culoarea mobilierului deja existent pe care vreau sa le integrez in speranta ca va v-a ajuta sa creati o idee asupra culorii peretilor si accesoriile ce au trebui adaugate pentru a crea o armonie. Singurul lucru fix in bucatarie este mobila, am atasat o fotografie similara cu ce avem noi, mentionez doar ca fronturile sunt din mdf lucios culoare asemanatoare ca si in poza. Bucataria (deoarece a fost separata din locul unde s-a format un fel de dining,) nu are geam si ma intreb ce culoare ar trebui sa vopsesc sa adauge lumina si ce faianta s-ar potrivi cu mobila? Locul de luat masa va contine o masa culoare wenge cu scaune bej aproape albe de stofa. Aici ce culoare ar trebui sa aiba peretii, perdeaua din geam, daca ar mai fi loc de accesorii gen canapea, o comoda ce culoare ar trebui sa aiba? In living vom avea o canapea gri foarte deschis (aproape spre alb) cu marginile de piele maro inchisa si perne cu flori negru alb gri. avem un covor bej pufos si mobila pentru televizor tot wenge. aici ce culoare sa vopsim peretii si ce culoare ar trebui sa aiba perdeaua si accesoriile pt un plus de culoare? In dormitor avem un pat si doua comode din arin, culoarea lui naturala. Covoarele sunt rosu spre bordo si geamul este amplasat in spatele patului fiind mansarda. Intrebarea este aceasi: culoare pereti, perdea? toate camerele sunt 4x4 si acum sunt vopsite roz fuchsia :(

Intrebare trimisa de un cititor din - Medias , Sibiu
vezi si firme constructii Sibiu

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In micuta bucatarie puteti zugravi alb sau crem. Puteti face si combinatia de alb si crem, doi cu doi pereti alaturati, astfel incat cel pe care se pozitioneaza mobila sa fie alb, pentru a o evidentia. Cateva elemente decorative pentru bucatarie in tonuri de verde mar sau verde iarba ar da o pata delicata de culoare. Pentru locul de luat masa va recomand zugraveala roz somon(o combinatie delicata intre roz deschis si alb), iar comoda poate fi wenge, asemeni mesei. Perdea alba uni, din material delicat, gen organza, in falduri ample (cel putin o data si jumatate latimea ferestrei), iar canapeaua ar putea fi in nuanta scaunelor. O alta varianta: orice nuanta pentru canapea si faceti huse pentru scaune si cuvertura pentru aceasta din material brocat fond crem sau bej cu incastratii delicate negru sau maro inchis. Pentru living va sugerez peretii ocru sau verde ou de rata, pe un perete un tablou mare cu rama neagra sau wenge. O alta varianta ar fi peretii vernil sau albi si pe peretele din spatele canapelei montati tapet de matase, cu fondul gri fier, cu dungi de latimi diferite nuantele: alb, argintiu, negru, gri deschis sau un model fantezist (nu flori mari) alb argintiu si gri sau negru. Perdeaua alba cu dantela delicata sau cu incastratii de model din matase culoare-alb. Pentru dormitor cel mai potrivit ar fi pentru pereti alb sau galben pai, perdea alba, uni, din material delicat, eventual cu bordura dantelata jos (daca va place).

Anna a scris:

Buna ziua!

Va multumesc pentru raspunsuri. Am uitat sa intreb ce culoare sa fie faianta in bucatarie? Poate sa fie verde pal sau tot crem? Pentru living o alta culoare decat roz somon? Nu prea imi place idea de roz mai ales ca si acum e vopsita toata casa un roz fuchsia.

Foarte isnspirata descrierea livingului, deja ma si vad cautand tapet :)

Cristiana a scris:

Pentru bucatarie puteti alege o combinatie de gresie grena cu faianta crem sau cum ati spus dvs. gresie vernil si faianta crem. Avand in vedere ca aveti deja peretii fuchsia , alegeti pt zona de dining sa zugraviti un perete cu galben ocru sau galben auriu iar restul peretilor ivory.

Elena V. a scris:

Pentru faianta din bucatarie puteti alege un ton de verde, o nuanta deschisa, pentru a lumina interiorul. Pentru locul de luat masa, ati putea zugravi si in doua nuante, combinatie de vernal+alb sau galben pai+portocaliu deschis (in acest caz un perete portocaliu pentru accent) si ceilalti galben pai.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare , amenajari interioare ,

Taguri:    culori pereti,    masa wenge,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro