Alegere culori amenajare dormitor cu parchet alb spre gri?
As avea si eu nevoie de ajutorul dvs. Ce culori pot folosi la amenajarea unui dormitor cu parchet alb spre gri si termopan maro? Ma refer la culoarea peretilor,a mobilei, a perdelei, draperiei,si covorului. Va mulțumesc!
Intrebare trimisa de un cititor din - Rm valcea , Valcea
vezi si firme constructii Valcea
Raspunsuri si comentarii
In apt meu din Cosmopolis in living si eu am ales un parchet alb spre gri si arata super frumos. In apartamentul vechi in care locuiam am avut multa gresie si un parchet maro care nu imi placea deloc, nici nu arata bine si nici calitativ nu era. Eu te sfatuiesc sa alegi nuante calde care sa te faca sa te simti bine in casa ta, cum ar fi galben turcoise, verde deschis sau albastru sau chiar gri. Eu asa am ales pentru apartamentul meu si a iesit super frumos
Posteaza!
Taguri: idei dormitoare , design interior ,
Taguri: culori dormitor,
Puteti alege mobila alba sau cu delicate accente de gri fier. Pentru pereti puteti opta pentru o combinatie intre alb si gri fier, doi cu doi pereti sau trei si unul. Daca mobila este alba uni, ar putea avea nuanta de gri peretele din spatele tabliei patului, evidentiindu-se delicat cele doua culori. Perdeaua poate fi alba, eventual cu insertii de model din matase alba, iar draperiile pot avea nuanta uni, gri fier (asemeni peretelui) sau gri fier cu insertii de model alb si gri inchis; o alta varianta alb murdar cu insertii de model gri inchis si gri fier. Daca va place, puteti alege pentru pereti si combinatia dintre gri foarte, foarte cald si roz de parma (un roz cald, usor spre lila). In acest caz, draperiile pot fi gri deschis cu insertii de model gri fier si roz de parma. Pentru covor, va sugerez un model modern, fantezist, cu dominanta cromatica gri fier, pe langa care poate fi: gri inchis si/sau negru(foarte putin), roz de parma, alb, gri soarece.