renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Alegere tablou asortat cu pereti crem si covor mov

Buna ziua! Pentru pereti de culoare crem inchis, draperii maro, si un covor de design mov, ce culoare ar merge tabloul si ce compunere ar avea acesta? Este empty si m-am gandit sa-l cumpar din 5 piese. Ce parere aveti? Va multumesc, anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - Slatina , Olt
vezi si firme constructii Olt

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Puteti alege varianta cu flori de orhidee mov si alb (detaliu); tablou abstract alegorie in nuante de orange, alb si negru; detaliu floare mov si lila; fantezie in alb si mov; apus de soare pe mare; fantezie cu fluturi in tonurile: portocaliu, lila, mov, verde.

Coralia a scris:

Drace, aveau dreptate nepotii mei ca n-as fi din epoca cu dinozaurii si din cretacic, credeam ca le-am auzit pe toate. CUM SA ASORTEZI TABLOUL la covoare si pereti. Renunta taica la kitch-uri. si la prostii. Investeste-ti banii in cultura si viata, a ta, a copiilor, a comunitatii, planteaza un copac ajuta un copil sa mearga la scoala si daca vrei neaparat un tablou ia-ti unul care sa-ti trezeasca in inima pace, linise, lumina si bucuria de a traii atunci cind il privesti. Un tablou nu poti sa-l asortezi decit cu sufletul si dragostea ce-o porti in inima ta. PACE.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: design interior , sfaturi perdele si draperii , covoare ,

Taguri:    decoratiuni pereti,    tablouri,    mov,    covoare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro