renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Alegerea obiectelor decorative in functie de culoarea peretilor

Pe ce culoare sa aleg obiectele decorative (tablouri, etc) daca un perete este maro roscat, iar ceilalți sunt bej? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Elementele decorative din interior reprezinta 10% din nuantele din incapere, care trebuie sa se armonizeze cromatic si ca stil cu designul. Peretele maro roscat este un perete de accent, care reprezinta un spatiu ce atrage privirile celor care intra in camera. Nu ati precizat ce alte elemente mai aveti in incapere: mobila, covor, draperii, etc. si care sunt nuantele acestora. In conditiile date, va sugerez sa amplasati doar un singur tablou pe unul dintre peretii bej, si un singur tablou (eventual) pe peretele maro roscat daca acesta se afla in spatele canapelei. Rama tablourilor trebuie sa fie in aceeasi nuanta/culoare, eventual in nuanta mobilierului, in cazul amenajarii in stil clasic. Daca stilul in care este amenajata incaperea este modern, puteti opta pentru un tablou modern, din 3 parti, cu rama subtire neagra sau alba. In cazul in care doriti si alte sugestii, va asteptam cu cateva detalii asupra altor elemente existente in camera si culorile/nuantele acestora.

Alexandra a scris:

Buna seara, datorita celor doua culori din incapere va sugerez sa alegeti pentru accesorii culoarea auriu. Poate vi se pare o culoare extravaganta, dar se potriveste cromatic si vizual de minune cu peretele roscat si cel bej, deoarece toate sunt culori calde.Nu uitati sa nu abuzati in exces de aceasta culoare. Puteti sa mai optati si pentru diferite tonuri de brunuri. Cautati pe google codurile: #734d26, #cc9a66, #60401f. Aceste coduri sunt pentru a ma ajuta pe mine sa va prezint dumneavoastra exact culorile la care vreau sa ma refer si nu sunt denumiri de culori.

Madalina Panait a scris:

Buna! Eu sunt de parere ca trebuie sa fie o concordanta intre culorile peretilor si ale obiectelor decorative, cat si ale mobilei. In noul meu apartament din Cosmopolis am optat pentru culori inchise pentru living, de vreme ce incaperea este foarte spatioasa, si mai deschise pentru camera copiilor. Fiind mai mica, am spus sa nu o fac sa para si mai mica si am dorit sa fie luminoasa, amenajata simplu.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: decoratiuni interioare ,

Taguri:    obiecte decorative,    decoratiuni pereti,    maro,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro