renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am ales bine culorile pentru decorarea livingului?

Ce parere aveti despre un living cu pereti rosii,tavan alb,parchet alb,mobila neagra,canapea sau coltar rosu cu negru,covor rosu sau negru,perdea alba cu putin rosu si draperii rosii? Se potrivesc? Sau cum ar trebui sa le combin corect?

Intrebare trimisa de un cititor din - Ramnicu Sarat , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Rosu este de departe cea mai puternica culoare din spectrul solar iar folosita in cantitati prea mari poate cauta agitatie sau neliniste.In schimb, folosirea rosului pe suprafete mici va atrage atentia, va da dinamism incaperii si va da un strop de culoare interiorului aparent banal. Parchetul poate fi o nuanta inchisa de visiniu cu mobila bej sau crem. Perdeaua poate fi alba cu un imprimeu simplu si micut rosu (flori, imprimeuri geometrice) si draperiile culoarea untului .Puteti achizitiona o canapea gri deschis accesorizata cu perne in tonuri calde de rosu.Pe covor se vor regasi combinatii de roz pal, maro capuccino si lila. In privinta peretilor puteti sa-i zugraviti 2 cate 2 :crem + lila ; bej + maro nisipiu ; gri deschis + galben pal. De asemenea ii puteti zugravi 1 cu 3 : un perete in culoarea mai puternica iar ceilalti in cea mai pala.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    asortare culori,    idei amenajari interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro