renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am ales oare o combinatie potrivita de culori pentru sufrageria cu parchet stejat rustic?

Buna ziua. Daca am zugravit un perete (peretele cu tv) in caramiziu, restul peretilor in galben pal iar parchetul este stejar rustic ce culoare ar trebui sa fie canapeau, mobila respectiv draperiile? Eu ma gandeam la o mobila deschisa la culoare, canapea bej/crem cu perne in mai multe culori (verde, galben, caramiziu) si draperii ivory sau bej. Este o combinatie potrivita? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Da, nuantele alese pentru mobilier si elementele decorative sunt bune. In privinta mobilierului, va sugerez sa alegeti o nuanta usor mai inchisa, eventual maro caramiziu, patinata usor, delicat, doar de accent cu un maro mai inchis sau chiar negru.

Molnar Judit a scris:

Daca nu reusesc sa gasesc o canapea crem sau bej se potriveste si un gri deschis?

Elena V. a scris:

Da, dar incercati sa echilibrati nuanta de gri a canapelei cu un alt obiect decorativ in aceeasi nuanta(vaza de flori, statuieta, vas decorative, lampadar, etc).

ene oana a scris:

Buna ziua, am nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste living-ul. Am parchet culoarea stejar rustic, canapea cu manere bej din piele ecologica si stofa maro inchis. mobila este ok culoarea nucului asemanatoare cu maro-ul canapelei si fronturile crem ca si bratele? la partea de perdele si draperii, covor nu stiu ce sa aleg. as opta pe viitor si de un tapet verde pal.

Elena V. a scris:

V-ati gandit bine in privinta culorii tapetului, care se armonizeaza cu nuantele existente in interior. Puteti alege un tapet de matase uni sau eventual cu elemente decorative discrete albe sau crem. Perdeaua ar fi bine sa fie alba uni, din material delicat, in falduri bogate(cel putin o data si jumatate latimea ferestrei). Pentru draperii, pot fi din material lucios uni nuanta galben sampanie, verde jad, ivory sau maro scortisoara. Puteti alege si material brocat, fondul maro inchis asemeni celui mai inchis de la parchet, cu elemente decorative bej, crem sau vernil. Covorul ar putea avea culoare dominanta bej sau maro trabuc, cu un model fantezist compus din nuantele; brun inchis, negru, kaki, alb murdar, rosu sange si verde iarba(foarte putin); dintre nuantele sugerate pentru model pot fi doar 3, la alegere, cu conditia ca verdele iarba si/sau rosu sange sa fie foarte, foarte putin, doar de accent.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    parchet stejar,    culoare mobila,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro