renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am amenajat apartamentul doar cu nuanta wenge. Cum pot repara?

Am facut totul in casa wenge si acum mi se pare foarte apasatoare si intunecoasa intreaga casa. Am orice piesa de mobilier wenge , parchet, termopan. Ce fac acum? Cum as putea sa schimb sau sa repar?

Intrebare trimisa de un cititor din - Piatra Neamt , Neamt
vezi si firme constructii Neamt

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In acest caz, este bine sa zugraviti peretii in nuante deschise, cu o singura culoare sau cu doua nuante de contrast delicat. Va sugerez ca in sufragerie sa montati pe un perete un tapet de matase, cu dominanta cromatica bej, crem sau argintiu, si incastratii de model cu maro roscat pt.bej; maro cafea cu lapte sau alb pt.crem; alb pt.argintiu. Zugraviti ceilalti trei pereti in galben pai sau crem. Covorul poate avea ca nuanta dominanta o nuanta de crem „caisa” cu elemente decorative fanteziste in nuantele: bej, brun roscat, maro castana, rosu jad si alb murdar. Pe canapea amplasati cateva perne decorative in nuantele din covor sau una in nuanta dominanta a tapetului, alte 2 in nuantele din covor. Perdeaua alba uni din material delicat, gen organza, care cade in falduri ample; draperiile ivory sau galben soare vor aduce luminozitate in interior. Daca tapetul este pe nuanta de argintiu, draperiile pot fi gri cositor (foarte deschis). Puteti amplasa in biblioteca 1-2 elemente decorative: farfurie decorativa, statuieta, vas decorativ rosu jad. Pentru dormitor va sugerez combinatia cromatica galben pai si portocaliu cald pentru pereti, doi cu doi alaturati sau opusi. Perdeaua alba, draperia din material brocat galben cu elemente decorative crem”unt” sau bej. Un covor cu fire lungi ”shagy” cu o combinatie de culori vii: rosu sange, grena, galben, verde mar, alb, portocaliu si alb ar inviora interiorul. Amplasati pe un perete un tablou cu rama subtire alba, ce reprezinta: un colt de natura luminos; un rasarit de soare pe mare; vas cu flori de camp multicolore. In hol puteti face combinatia alb cu vernil sau alb cu portocaliu pentru luminozitate. In bucatarie zugraviti peretii cu vernil si alb sau galben si alb. Perdeaua alba si jaluzele orizontale cu verde mar, vernil alb, galben si portocaliu ar aduce pata de culoare dorita. Pentru corpurile de iluminat din sufragerie si dormitor alegeti modele moderne, cu abajurul transparent, in forme geometrice (nu florale). Astfel fiecare incapere va fi personalizata prin culoare si decorarea ferestrelor(draperie+perdele).

Cristiana a scris:

wenge nu este o culoare urata.trebuie sa aduceti culoare in casa.. alegeți draperiile covoarele si restul accesoriilor in nuante deschise,pastelate.Montati multe corpuri de iluminat,spoturi ,led uri si oglinzi in camera..lumina degajata sa fie una calda.M ar ajuta mai mult daca mi ati putea spune ce zugraveala aveti in fiecare camera pt a va putea spune punctual ce ajustari sa aduceti.Astept raspunsul dvs.O zi buna

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: renovare apartament ,

Taguri:    wenge,    sfaturi,    design interior,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro