Am apa in beci tot timpul anului. Ce sa mai fac?
Am in beci apa tot timpul anului dar mai ales cind ploua. Are turnat beton de un metru .Am izolat cu sika. Dupa asta 2 ani nu am mai avut probleme. Acum nu stiu ce solutie sa mai aplic ptr ca am cheltuit banii si tot degeaba. Ce sfat imi recomandati? Peretii sunt din beton de 30 cm grosime.
Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj
Raspunsuri si comentarii
sunt mai multe solutii depinde de aplasament daca aveti posiblilitati faceti un put sau o fantana in amonte de unde aveti beciul sau forati cateva punte la o adancime mai mare cu cel putin 2m decat adancimea beciului si apoi umpleti gaurile cu balast ,detalii 0766271435
Posteaza!
Taguri: beci , hidroizolatii ,
Taguri: beci, infliltratii apa, reparatii,
Asa cum ati spus, interventiile de pana acum sunt bune. Poate ca este vorba de infiltratii de la panza freatica. Apa isi gaseste loc, in timp, prin orice material. Incercati sa sapati pe langa fundatie un sant de scurgere; daca terenul este drept, dati-i panta de scurgere de macar 35-40 grade astfel incat sa eliminati posibilitatea de infiltrare a apei freatice/pluviale prin peretii de beton la exterior. Interventii in interior nu are rost sa mai faceti.