renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am canapea galben pal si parchet nuante maro ce culoare sa aleg pentru pereti?

Vreau sa renovez un living de 20 mp pentru care am ales parchetul in mai multe nuante de maro deschis si canapeua in forma de L de culoare galben pal. As vrea ca un perete sa-l fac colorat dar nu stiu ce culoare ca sa nu gresesc! Poate ma ajutati si cu culoare de mobila, covor, draperii! Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Va propun doua variante, dintre care alegeti ce va place. A) mobila nuanta wenge; covorul model fantezist cu dominanta cromatica maro mai inchis decat parchetul, si cu elemente decorative in nuantele: galben inchis, roscat, maro brun, alb, rosu sange si negru(acestea 3 din urma mai putin, doar de accent); perdea alba material fin, draperii uni, ivory sau galben soare; peretele din spatele canapelei crem, ceilalti pereti ocru; pe peretele din spatele canapelei un tablou cu rama neagra, subtire, reprezentand:1) flori sau aspect de natura toamna;2)tablou cu model fantezist format din 3 parti cu rama subtire neagra. B)mobila in nuanta de lemn natur stejar sau cires(roscat), covorul in nuanta roscata(chiar daca optati pentru nuanta stejar) cu cateva elemente decorative nuantele: alb murdar, crem, negru, kaki; 2 pereti portocaliu cald, ceilalti 2 galben soare; perdeaua alba; draperia brocat fondul galben (asemeni canapelei) incastratii ale modelului bej, maro roscat sau negru; pe canapea amplasati perne decorative, dintre care una cel putin cu husa asemeni draperiei, celelalte nuante uni: maro brun, bej, roscat, maro castana.

anuta a scris:

Poti face un perete cu un maro dar nu prea închis...ca sa poti face un contrast intre canapea parchet si perete...mult succes si nu uita sa pui deasupra canapelei un tablou mai maricel cu mai multe culori care sa se regaseaca culorile camerei...ptr a da un aer de eleganță!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: living ,

Taguri:    living mic,    zugraveli,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro