Am dat jos varul vechi cu spaclul dar am dat de plasa, ce sa fac?
Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu o problema....vreau sa ma apuc de zugravit si am luat putin spaclul sa ma "joc" pe pereti. A inceput sa se dea lavabila jos foarte usor. Dedesubt e var dar am dat si de plasa. Cum trebuie sa procedez? Va multumesc mult
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: var , zugraveli interioare ,
Taguri: finisaje pereti, zugraveli,
Continuati sa razuiti tot varul vechi pana la plasa. Daca si aceasta este deteriorata decopertati totul; daca este in regula si nu cade, reprezinta un suport perfect pentru o noua finisare. Ar fi indicat sa aplicati la colturi baghete pentru a reusi un finisaj perfect. Preparati tinci alb. Prepararea tinciului se face cu amestecator de materiale sau mistrie. Tinciul este un material pe baza de nisip si se poate amesteca in galeata cu mistria. Puneti apa si presarati praf de tinci, la doi litri apa intra aproximativ 10 kg praf de tinci. Amestecati pana la obtinerea unui material omogen iar dupa 3 minute reamestecati. Tinciul pregatit se aplica cu gletiera metalica. Aplicarea tinciului este mai usoara fata de aplicarea gletului. Cu un spaclu lat ori cu mistrie punem material pe gletiera si intindem pe perete. Nu trebuie frecat prea tare iar stratul aplicat trebuie sa aiba o grosime de 5 - 6 mm. Tinciul se aplica intr-un strat, nu este necesar sa aplicati doua maini ca in cazul gletuirii. Driscuirea (finisarea) peretilor se face la scurt timp dupa aplicarea tinciului, pentru a nu apuca sa traga peretii umezeala. Daca doriti sa varuiti cu var clasic, puteti aplica varul peste tinci dupa uscarea acestuia, unul sau doua straturi, pana ajungeti la finisajul dorit. Daca doriti sa vopsiti cu lavabila, pe tinciul uscat aplicati amorsa si apoi lvabil.