Am dori cateva sfaturi pentru decorarea bucatariei
Buna ziua,
Renovam noua casa si am avea nevoie de niste sfaturi in amenajare: bucataria in forma de L am comandat-o pe gri fantezie cu alb,insa geamurile sunt stejar auriu iar pe paviment am luat granit gri cu alb,.In sufragerie inca nu am luat nimic doar semineul din piatra naturala. Am dori sfaturi in decorare bucatariei:masa perdele ,zugraveala dar si in sufragerie.Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Ramnicu Sarat , Buzau
vezi si firme constructii Buzau
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: bucatarie in forma de L, semineu,
Sufrageria o puteti zugravi in crem sau alb murdar ori puteti opta pentru un perete de accent in galben auriu sau galben ocru si restul intr-una din nuantele mai sus mentionate. Puteti pozitiona o canapea de 3 locuri in fata semineului cu doua fotolii in lateralele acesteia si o masuta de cafea. Canapeaua poate avea nuante de crem, maro, cafea cu lapte sau chiar si ceva mai puternic cum ar fi albastru regal sau mov vanata.Daca dimensiunile camerei va permit, in spatele canapelei puteti lasa un spatiu de trecere intre 80 si 120 cm si plasati o biblioteca mare, deschisa intr-o nuanta de lemn natur.Perdelele pot fi albe sau galbui iar draperiile galben auriu ,crem sau maro.
In bucatarie puteti alege orice combinatie cromatica doriti deoarece atat culoarea mobilei cat si cea a pardoselii si a geamurilor va permit aceasta libertate.V-as recomanda ca deasupra corpului de mobilier de la nivelul podelei pana la corpurile suspendate sa puneti faianta colorata in stil marocan in combinatii de albastru si alb.Puteti alege o perdea alba cu ceva imprimeuri colorate tot in tonuri de albastru.Masa si scaunele pot fi bej,crem sau albe.De asemenea, acestea pot fi tot din stejar auriu pentru a fi in completare cu rama ferestrelor.