Am exagerat cu culorile inchise in sufragerie ce culoare sa aleg covorul?
Va rog daca ma puteti ajuta.....am cam exagerat cu culorile inchise in sufragerie...am mobila wenge ,canapeaua urmeaza sa o tapitez cu un material wenge cu flori bej...dati-mi o idee ce perdea si covor....lavabilul este vernil deschis....vreau o pata de culoare orice accesorii pernite covor draperii...multumesc.....va trimit poze.....
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
In primul rand optati pentru o perdea de voal alb diafana, pentru a deschide o latura a incaperii. Draperiile pot fi crem, aurii sau un galben pai. Nu puneti draperiile in nuantele peretilor sau in culori inchise pentru ca veti crea o stare apasatoare in incapere. pentru covor incercati sa gasiti un unul in nuante de crem si vernil in tonul peretilor sau pentru un accent de culoare unul in nuante de orange si crem. Daca optati pentru orange, incercati sa puneti doua-trei articole de decor in aceasta culoare: o veioza, un obiect ceramic decorativ sau o rama foto.
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: mobila wenge, culori inchise,
Daca aveti peretii vernil, puteti sa alegeti draperii intr-o nuanta de verde: verde praz, sau verde iarba din material uni, sau brocat vernil cu flori sau elemente geometrice albe sau galben pai. In privinta covorului, gasiti unul in care sa se regaseasca doua nuante de verde(fie cel al peretelui, fie cel al draperiei) si inca o nuanta, mai inchisa, langa care pot fi culorile: alb, crem, galben intens si foarte discret maro inchis sau negru. Daca veti tapita canapeaua cu material inflorat, pernele decorative trebuie sa fie uni, in nuante de verde, galben, orange. Puteti amplasa si un lampadar in nuante deschise: verde iarba, vernil, alb, galben, orange(daca aveti si o pernita in aceeasi nuanta). Perdeaua alba, din material delicat, ar completa aerul de eleganta interiorului.