renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am extins camera in balcon si a aparut condens si mucegai - ce pot face?

Buna ziua. Am extins camera in balcon. Am izolatie exterioara si intr-un colt am asezat un dulap. Dupa acest dulap am gasit mucegai. Am si calorifer in balcon. Ce as putea face sa scap de mucegai. Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi , Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
Tudor a scris:

Probabil ca acolo, in spatele dulapului nu circula aerul, ar trebui sa indepartati dulapul de perete. In plus, fiind balcon, este posibil ca la vecinii de sus si de jos sa nu fie incalzit, iar plafonul si podeau sa fie mereu reci. Fiind aceasta diferenta de temperatura apare condensul. Trebuie sa aveti grija sa aeriti foarte bine, ca sa indepartati excesul de umiditate.Folositi o lavabila cu permeabilitate la vapori ca sa poata respira peretii. Puteti incerca Aeria Gold all-inclusive, o lavabila cu acoperire foarte buna.

Mehedintiu a scris:

Am mai auzit astfel de situatii, se intampla frecvent din cauza umiditatii crescute. Folositi tencuiala antiigrasie MAI, este speciala pentru spatiile cu umiditate crescuta pentru a preveni aparitia igrasiei.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    mucegai,    condens,    solutii impotriva mucegaiului,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro