renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am in apartament un parchet culoarea country maro spre gri, ce culori sa aleg pentru amenajare?

Buna seara, Am achizitionat un apartament,parchetul laminat din cele 3 camere are culoarea country maro spre gri si nu stiu ce culori sa folosesc pentru mobila,canapea,covoare si perdele. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Giurgiu , Giurgiu
vezi si firme constructii Giurgiu

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Pentru unul dintre dormitoare puteti alege mobila alba, peretii ii puteti zugravi in alb si gri porumbel (gri foarte cald), perdeaua alba din material delicat, in falduri bogate, draperiile din material gri deschis lucios, covorul poate fi oval, un model fantezist de dungi in care sa se regaseasca doua tonuri de griuri+ alb sau crem+ foarte putin negru, doar de accent. Un alt dormitor poate fi amenajat cu mobila mata, wenge. Aici peretii pot fi albi, pe un perete poate fi amplasat un tablou cu rama neagra (eventual flori sau natura moarta), perdeaua poate fi alba cu delicate elemente decorative gri deschis, iar covorul poate fi tip shaggy (cu fire mai lungi) combinatie intre gri deschis dominant+maro si negru. Pentru draperie puteti alege un material alb cu elemente decorative mici, negre sau maro. In privinta livingului ar fi bine sa alegeti tonuri calde, de pamant, pentru a personaliza interiorul. Mobila poate fi in stil modern, nuanta de nuc. Langa ea se poate acesoriza o canapea cu linii simple, tapiterie piele ecologica nuanta bej sau verde(ou de rata), cu fotolii in aceeasi nuanta sau crem. Perdeaua poate fi crem sau alba, draperiile ivory, cu bratari de prindere negre. Pentru covor puteti alege unul modern, in care sa se regaseasca intr-un aranjament fantezist: crem, maro aluna, maro roscat, kaki si foarte putin negru. Puteti amplasa un lampadar cu abajurul in nuanta canapelei, cu elemente decorative cu maro, gri inchis si/sau kaki. Peretii pot fi crem si albi, doi cu doi pereti alaturati, astfel incat cel din spatele canapelei sa fie alb, pentru a evidentia nuanta acesteia. Un tablou din 3-4 parti in rama neagra, poate completa amenajarea.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    amenajare apartament 3 camere,    parchet gri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro