Am mobila alba de bucatarie cu blat negru, pot alege scaune rosii, grena sau ver
Intr-un openspace de 30 mp cu gresie mata rustica galben roscat, pereti orange pal, perdele albe bumbac fin, transparente, mobila bucatarie alba rustica, manere negre, blat negru mat cu mici insertii albe,faianta orange patratele mici rustica, cu medalioane rustice negru, galerii negre metal, ce culoare sa fie scaunele de la bucatarie si tapiseria? As putea cromatiza cu un rosu, grena, sau verde?. Care culoare s-a potrivi mai bine?? Pentru perne decorative de la canapeaua alba ce ati recomanda? Vreau ceva vesel si cald in acelasi timp care sa nu incarce prea mult. Nu am draperii si nici nu pun, intrucat am storuri exterioare si numai le vad rostul...multumesc mult !
Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 4 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: bucatarie alb-negru, scaune rosii,
Deoarece aveti deja culori calde pe suprafete mari va propun ca in bucatarie sa alegeti scaune din lemn masiv baituite negru sau wenge cu tapiterie olive. Astfel veti face un joc de culori cu blatul de la bucatarie iar tapiteria verde olive va accentua culorile calde din incapere. Din mesajul Dvs am inteles ca si canapeaua se afla in acelasi spatiu, si v-as recomanda sa puneti pernite decorative cu model floral in nuante de verde, negru, si alb; ar inveseli atmosfera si ar fi in ton cu restul articolelor de mobilier din incapere.