renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am mobila crem in living si in bucatarie si nu stiu ce culoare sa zugravesc peretii.

Buna ziua , in curand incepem amenajarile la noua noastra casa . La parter avem un living si o bucatarie open space . Mobilierul de bucatarie si dining l-am comandat crem si electrocasnicele stil clasic tot crem. Ce culoare ar fi potrivita pentru zugraveala , pentru perdele si pentru coltarul pe care il vom avea acolo? Multumesc !

Intrebare trimisa de un cititor din - Satu Mare , Satu Mare
vezi si firme constructii Satu Mare

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Fireste ca trebuie sa faceti o diferentiere intre cele doua spatii. In acest caz, va sugerez pentru peretii bucatariei combinatia alb si bej, pentru a pastra tonurile calde, dulci. In dining puteti zugravi peretii in combinatia crem si verde ou de rata, coltarul poate fi in aceeasi nuanta (oricum va fi un ton putin mai inchis). In privinta perdelelor pot fi albe uni sau vernil cald. Daca nu va place nuanta de verde, incercati varianta coltarului nuanta maro aluna, pentru pereti alegeti combinatia crem si ocru, iar in acest caz perdeaua alba. Daca preferati o zona cu impact vizual puternic, puteti face peretii albi si numai pe cel din spatele coltarului tapet bej cu flori albe (eventual de cires sau de par).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    culori zugraveli interioare,    idei open space,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro