renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am nevoie de cateva sfaturi pentru amenajarea unui living de 23 mp

Buna ziua, Am un living de amenajat. Acesta are l=6.8 si l=3.4 h=2.5. M-ar tenta o nuanta de bej, canapeaua este din piele ecologica un maro. Restul sunt de cumparat si amenajat. Camera este exact cum e cea din poza( fara var momentan si fara mobila, tavanul este la fel numai ca are colturi rotunde), iar parchetul e stejar. Am un perete fals, care se afla paralel cu geamul.In poza 2 v-am desenat cam cum ar fi peretele. Nu stiu ce sa-i fac, cum sa-l amenajez. Va multumesc anticipat !

Intrebare trimisa de un cititor din - Fagaras , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

poza 1 poza 2

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In primul rand trebuie sa va decideti asupra cromaticii dominante din incapere si a culorii de accent. Daca aveti deja canapeaua maro, aceasta ar putea deveni culoarea de contrast, iar celelalte elemente decorative pot fi alese in tonuri de la capuccino pana la maro castana, iar cateva elemente decorative ar putea avea usoara tenta de auriu. In acest scop va sugerez alegerea unor perdele delicate, organza, cu falduri bogate: puteti alege varianta perdelelor drapate in falduri orizontale, sau varianta perdelelor in falduri verticale bogate. Draperia poate fi un material lucios ivory, prinse cu bratari maro inchis pe timp de zi. Pe unul dintre pereti, pentru un impact vizual puternic, puteti aplica un tapet din matase, pe fond bej, cu un model de linii verticale sau sinuoase: aurii, alb coliliu (alb murdar) sau bej (nude) si maro cafea cu lapte. Ceilalti pereti puteti sa-i zugraviti bej. Mobilierul in stil modern minimalist in doua nuante: maro asemeni canapelei si bej (eventual puteti face pe comanda). Fotoliile pot fi bej, iar masuta din sticla cu picioare in nuanta canapelei. Pentru covor va sugerez varianta shaggy (cu fire lungi) fie uni, un maro castana sau un maro brun, fie unul cu dominanta coloristica bej si un model fantezist de linii(Nu flori!) in nuantele: maro inchis, kaki, crem, alb coliliu si negru. Pe peretele fals puteti amplasa un tablou modern, format din 3-5 parti cu rama subtire neagra. Tema acestuia poate fi: florala, natura, fantezist sau marina, in tonuri cromatice vii, care sa atraga privirile. Un lampadar elegant cu cromatica dominanta bej sau crem si cu elemente decorative: alb, negru, kaki, auriu amplasat intr-un colt al incaperii ar personaliza interiorul. Pentru lustra va sugerez sa alegeti un model pe structura cromata, cu 9-11 abajururi transparente in forma patrata sau rotunda, eventual cu aprindere selectiva prin telecomanda. Pe canapea puteti amplasa cateva perne decorative in nuantele: ivory, crem, bej, maro roscat.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    canapea din piele,    parchet stejar,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro