Am pus parchet peste sapa autonivelanta si flambeaza - ce este de facut?
Am un apartament de 3 camere in care am vrut sa acopar mai mult de 70 la suta din el cu parchet....am zis sa nu pun parchet peste sapa veche..fiind gaurita....am turnat sapa autonivelanta....toate bune si frumoase...numai ca dupa ce mesterii au pus parchetul...el flambeaza cam peste tot...ce e de facut..?
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
chematii inapoi,sa remedieze problema
Buna seara am pus parchet in toata casa a turnat sapa autonivelanta a pus si polistiren si tot flambeaza aproape in toata casa meseriasi lu peste mai se poate face ceva multumesc o seara buna
Salut,
a. Trebuia sa lase la margini catre pereti rosturi de dilatatie
b. poate nu ai sapa dreapata si atunci aparea jocul la parchet ...cand sapa e cu valuri
Buna ziua , (revenire )
Am montat parchetul acum o saptamana. Parchetul a fost montat de o persoana care se ocupa cu acesta chestie . Acum doua zile am observat ca la imbinari , in zonele unde se afla picioarele de la mobila ( canapea si comoda ) parchetul s-a lasat , adica au aparut diferente de nivel la imbinari ( 1 - 1,2 mm. ) , atat in lungul placii cat si la capete .Dar mai am doua zone unde s-a lasat si nu este nimic pus pe parchet. Diferentele de nivel au o lungime de 4-9 cm . L-am chemat pe cel care a montat parchetul si a spus ca sa mai astept o saptamana si daca mai apar asemenea diferente de nivel , trebuie demontat pana in zona respectiva si montat din nou parchetul. Nu a putut sa dea o explicatie pertinenta pentru aceste defectiuni .In mod sigur s-a rupt îmbinarea dintre placi. Se pare ca ar fi si calitatea parchetului. Parchetul este laminat , dubluclik , clasa 31/AC3 , de 8mm (HIPSTER collection ). Ce sfaturi imi dati . Sa desfac parchetul si sa il montez din nou ? Aceste diferente de nivel se pot extinde in timp (daca il las asa ) ? Am siguranta ca la un nou montaj al parchetului aceste probleme nu or sa apara din nou ? Este si vina celui care a montat parchetul? Calitatea parchetului ?
Posteaza!
Taguri: sapa autonivelanta , parchet ,
Taguri: amenajari apartamente, sapa, parchet laminat,
Trebuie de scos parchetul si de pus peste sapa un strat de polistiren extrudat de 1-2 cm si apoi montat din nou. Alta solutie nu este.