renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am un dormitor cu parchet si pereti albastri. Ce culoare sa aleg pentru mobila?

Buna! Am cumparat un apartament care in dormitor are parchet albastru cu pereti un albastru foarte deschis la culoare si usa este de stejar. vreau sa cumpar mobila de dormitor insa nu stiu ce culoare sa aiba aceasta. La fel ce culoare de perdele si covor ar trebui sa aleg? Mentionez ca spatiul nu este atat de mare.

Intrebare trimisa de un cititor din - Galati , Galati
vezi si firme constructii Galati

Raspunsuri si comentarii
Florin a scris:

Buna,

Parchetul este albastru? Sau este o greseala? Este foarte important daca ne puteti spune cam ce nuanta de albastru este vorba...Daca aveti si o poza o puteti trimite pe adresa [email protected], ne va ajuta sa ne dam seama mai bine asupra interiorului. O duminica placuta!

Elena V. a scris:

Culorile din interior si spatiul relativ mic, va permit sa amenajati un dormitor elegant cu mobilier alb. Sunt numeroase variante de elemente de mobilier in aceasta culoare, fie din PAL, fie din lemn vopsit; puteti alege in functie de preferinte si dimensiunile elementelor de mobilier. Daca zugraveala este albastru deschis, pentru perdele va sugerez alegerea unui material alb uni, delicat, gen organza sau alb cu elemente decorative foarte mici sau doar ca o bordura bleu ciel sau turqoise (eventual!). In privinta covorului, puteti opta pentru un model oval sau dreptunghi clasic, in care sa se regaseasca nuantele: albastru deschis, albastru denim si bleu marin, iar ca nuante de accent(foarte, foarte putin) alb si negru sau numai alb/numai negru. Daca vreti si va place, pe un perete se poate amplasa un tablou cu rama subtire alba sau neagra sau cateva rame foto albe intr-un joc de forme geometrice.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: mobila , dormitor ,

Taguri:    culori dormitor,    albastru,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro