renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am un dormitor zugravit in albastru, ce culoare as putea alege mobila?

Buna ziua! Am dormitorul vopsit in albastru, culoare aleasa de sotul meu si nu imi place deloc albastrul. Ce perdele si draperii si culoare mobilier sa-mi cumpar sa mai indulcesc si sa dau veselie camerei?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Alegeti mobila alba, eventual dulapul poate avea elemente discrete bleu ciel. Perdeaua poate fi alba uni, din material delicat, cu falduri bogate, iar draperiile pot fi bleu ciel (albastru deschis) din material lucios uni sau brocat in care sa domine nuanta de bleu ciel cu elemente decorative albe sau alb si foarte delicat rosu/roz (eventual). Pentru covor puteti opta pentru un model modern, cu fire lungi, in care sa se regaseasca alb ca nota dominanta, in combinatie cu gri inchis si deschis, foarte putin albastru deschis si negru. Ultimele doua culori foarte discret, doar de accent. Pe unul dintre pereti puteti amplasa fie un tablou cu rama alba, fie cateva fotografii cu rame albe si negre, in numar impar, cu dimensiuni diferite.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    dormitor albastru,    asortare culori,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro