renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Am usi cires deschis, ce culori pot zugravi peretii apartamentului?

Buna ziua! Vreau sa zugravesc holul apartamentului (de 4 camere), usile sunt de cires deschis ce culori pot folosi? Sufrageria pot sa o zugravesc la fel ca holul? Este mare 4/5 mp ? Camerele au mobila de culoare fagului si stejarului ? Ce culori sa folosesc in camere ? Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Deva , Hunedoara
vezi si firme constructii Hunedoara

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Nuantele deschise ale usilor si mobilierului permit amenajarea in stil clasic sau modern. Daca pe hol nu aveti lumina naturala, ar fi bine sa zugraviti intr-o nuanta deschisa, uni: crem, galben pai, portocaliu cald, vernil sau galben soare (mai intens). Daca doriti, puteti alege pentru sufragerie doua dintre culorile mentionate mai sus si sa le combinati astfel: doi cu doi pereti sau un perete o nuanta, ceilalti trei o alta nuanta; tavanul alb in toate spatiile de locuit. In general, in camere se zugraveste in doua nuante, dintre care una de accent, iar alta mai temperata, sau se poate aplica pe un perete tapet din categoria „tapet de lux”, acestea fiind realizate din textura de matase ce confera personalitate in amenajarea interiorului. Pentru sufragerie: galben pai+ocru; alb+crem; galben pai+tapet delicat cu elemente decorative (nu flori!) in combinatia de nuante: maro castana, alb, bej sau crem; sau crem+tapet cu nuantele: capuccino+roscat+alb coliliu(alb murdar). Pentru dormitor: galben soare+portocaliu cald; vernil cald+alb; capuccino+ bej. Pentru bucatarie: vernil+alb; bej+alb; alb simplu. Chiar daca veti folosi doua nuante identice pentru peretii din doua camere, celelalte elemente decorative (draperie, covor, perdele, etc) vor personaliza interiorul fiecareia si veti obtine efecte vizuale diferite.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: apartament , usi de interior , zugraveli interioare ,

Taguri:    cires,    usi interioare,    culori pereti,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro