Amenajare apartament 2 camere pret
Buna ziua,
As vrea sa imi amenajazez apartamentul de 2 camere semidecomandat insa nu stiu cat m-am costa. Doresc o amenajare moderna ca dupa reviste sa spun asa. Exista firme care sa ma ajute in acest sens adica care sa se ocupe sa imi faca un proiect de amenajare, sa realizeze lucrarile de renovare si apoi sa ma ajute in mobilarea si amenajare confirm proiect? Care ar fi costurile? Multumesc frumos
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Linkuri sponsorizate
Posteaza!
Taguri: amenajare apartament 2 camere ,
Taguri: preturi, renovare apartament 2 camere,
Nu va putem oferi detalii asupra pretului pe care il implica asemenea renovare, deoarece pretul depinde de foarte multi factori: calitatea produselor folosite, cantitatea cumparata (cu sau fara discount), manopera pentru diferite lucrari necesare. Va oferim date de contact ale unor firme din Bucuresti care au acest domeniu de activitate. “Amenajari totale”, Str. Popa Stoica din Farcas nr. 86-88, et.1, ap.5, Sector 3, Bucuresti. tel: 0722 77 88 99; “Golbal Interior Solutions” tel: 0756 821 812 ; „Design Total”, Str. Aprodul Purice Nr.3, tel: 0765 924 930 sau 0731 804 556 ; „Total Proiect Construct Instal” SRL, Str. Papiu Ilarian, Nr. 6, Bl. 42, Sc. 3, Et. 8, Apt. 89
Sector 3, tel: 0768967856 . Cu siguranta una dintre aceste firme va vor executa lucrarea dorita!