renovat.ro

» » amenajare apartament 2 camere - Forum

amenajare apartament 2 camere

Vrei sa adaugi o intrebare?
Amenajare apartament 2 camere pret

Buna ziua, As vrea sa imi amenajazez apartamentul de 2 camere semidecomandat insa nu stiu cat m-am costa. Doresc o amenajare moderna ca dupa reviste sa spun asa. Exista firme care sa ma ajute in acest sens adica care sa se ocupe sa imi faca un proiect de amenajare, sa realizeze lucrarile de renovare si apoi sa ma ajute in mobilarea si amenajare confirm proiect? Care ar fi costurile? Multumesc frumos

Cum as putea desparti o camera de 21 mp pentru a amenaja 2 camere?

Cum as putea amenaja, mai bine spus desparti o camera de 21 metri patrati ,pentru ca am 2 copii. Cel mare are 16 ani, iar cel mic 5 ani,si vor fiecare camera lor?

Sfaturi amenajare apartament cu 2 camere

Cum as putea sa amenajez un apartament de 2 camere, conform schitei din imagine? Ma puteti ajuta?

Idei amenajare apartament de 2 camere - mobila o am deja

Vreau sa renovez un apartament de 2 camere. Mobila o am. In sufragerie am mobila wenge cu gri deschis, as vrea sa aleg un parchet deschis cu nuanta de gri si usi stejar auriu sau usi albe. Ce se potriveste mai bine ? Merge parchetul deschis cu usi deschise si mobila wenge ? Ce culoare de perete, covor, draperii, canapea sa aleg?

Ce marca de lavabila antimucegai sa aleg?

Vreau sa renovez apartamentul pentru ca am tot avut probleme cu mucegaiul. Este umiditate mare in casa, si desi am dezumidificatoare peste tot, nu am rezolvat problema. Ce lavabila imi recomandati?

Amenajarea unui apartament de doua camere de 43 mp utili - idei

Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. De curand am achizitionat un apartament de 2 camere de 43 mp utili. Una dintre camere va fi folosita ca living/sufragerie: 4,2 m lungime/3m latime, iar cealalta ca dormitor avand suprafata de 2,50 lungime /2,70 latime. In living as dori un coltar. As vrea sa il mobilez si sa il zugravesc astfel incat sa para si mare, imi place stilul modern, nu stiu exact pe ce culori sa merg, parchetul era deja si are culoarea fagului in ambele camere. In dormitor m-am gandit la combinatie de alb cu negru sau mov pentru mobilier, dar nu stiu ce culoare sa aleg pentru zugraveala, draperii, perdea, etc.

Vreau sa mut bucataria in balcon - rog proiecte si poze cu idei

Buna ziua, As vrea sa sa modific un apartament cu 2 camere, si sa mut bucataria in balcon. Balconul are o lungime de 2.5 metri cu o latime de 1.5 metri. Ma puteti ajuta cu cateva schite de proiecte dar mai ales cu niste poze.

Alegere culoare mobila de dormitor asortata cu un pat gri

Buna ziua. Tocmai am achizitionat un apartament si as dori un sfat pentru alegerea culorii mobilei din dormitor. Parchetul cred ca are culoare fagului si patul este gri (asa cum se vede in fotografia de mai jos). Din motive financiare nu as dori sa schimb patul, ci doar sa gasesc o culoare potrivita pentru dulap si noptiere (vor fi realizate la comanda). Peretii sunt albi. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. Multumesc.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro