renovat.ro

» » amenajare apartament 3 camere - Forum

amenajare apartament 3 camere

Vrei sa adaugi o intrebare?
Idei de amenajare a unui apartament cu 3 camere

Va rog sa ma ajutati cu idei privind amenajarea unui imobil de 3 camere. Mentionez ca tamplaria PVC va fi culoarea nucului, iar mobila pentru camere vroiam stejar sonoma iar pentru bucatarie crem. Spuneti-mi va rog ce culoare sa fie usile, peretii, parchetul, gresia si faianta, canapea ,draperii, perdele.

Sugestie amenajare apartament cu 3 camere

Doresc sa renovez un apartament cu 3 camere si nu am nici o idee. Ajutati-ma cu sfaturi privind culoarea usilor, a parchetului, a mobilei si a peretilor, mentionez ca tamplaria PVC va fi maro.

Sfaturi renovare apartament de 85 mp cu 3 camere

Buna ziua, Ma numesc gabriel si sunt in plin proces de renovare al unui ap. de 85mp cu 3 camere. Am pus tamplarie pvc alba la geamuri si usi de interior tot albe. mobilierul vreau sa fie tot alb ce culoare sa aleg pentru pereti, parchet , gresie ? o zi buna ! Gabriel

Idei amenajare dormitor si bucatarie lungi si inguste

Buna ziua! Va rog frumos,puteti sa-mi dati cateva idei in legatura cu un apartament cu camerele mai lungi si mai inguste(in principiu dormitorul si bucataria). Va multumesc!

Amenajare apartament cu 3 camere cu bucatarie open space

Buna ziua, as avea si eu nevoie de un sfat. De curand am achizitionat un apartament de 3 camere de 71 mp utili. Una dintre camere va fi folosita ca living/bucatarie: 4,4 m lungime/5.5m latime, . As vrea sa il mobilez si sa il zugravesc astfel incat sa para si mare, imi place stilul modern, nu stiu exact pe ce culori sa merg. As vrea sa separ cumva bucataria de living. Trebuie sa specific ca bucatarie este pe latimea camerei, etc. Va rog ceva idei de amenajare. Multumesc

Amenajarea unui hol lung de apartament cu 3 camere - sfaturi

Buna ziua , As dori o sugestie pentru amenajarea unui hol lung de apartament cu 3 camere, pe o parte sunt usile , iar pe partea cealalta doua debarale. Intre cele doua debarale ma gandesc la un dressing. Ce culori imi sugerati sa folosesc la usi , parchet, eu as opta pentru usi albe, pereti albi, credeti ca e prea mult alb? Am sa postez planul apartamentului pentru a vedea cum sunt dispuse camerele. Multumesc!

Materiale pentru refacere ziduri pereti hol apartament 3 camere?

Buna ziua, Detin un apartament de 3 camere si cu doua holuri. Unul mare de unde poti intra in baie, bucatarie si sufragerie. Holul mare se prelungeste cu un hol mic in forma de trapez cu diferenta de 10cm intre laturile inegale ale trapezului, (el trebuia din constructie sa fie un dreptunghi perfect) cu dimensiunile urmatoare:l=4,7m; baza mica=0,97m; baza mare=1,07m. Din acest hol se intra in doua camere. Usile si peretii formeaza o latura a holului, dar din constructie este tocmai partea inclinata a trapezului cu o diferenta de 10cm si arata foarte urat. Acesti pereti care incadreaza usile sunt din bca si crapa mereu. Apartamentul e construit in 1978. Doresc sa daramam acesti pereti si sa refac holul astfel ca noul perete sa fie paralel cu latura buna a holului. Holul are l=4,6m; h=2.5m; grosimea de perete= 0.080m; ambele usi au dim. de:2.05mx0.85m. Intrebare: 1.ce material sa folosesc(eventual pret) sa nu mai am probleme cu crapaturile, sa reziste la solicitarile usilor, dar sa dau si o sa aiba la final un aspect frumos, adica un dreptunghi perfect, si sa aiba o grosime mica (in functie de grosimea materialului) peretele, sa pot monta doua uși noi din comerț. .................b a................. c ..................................d baza mica baza mare a-c=0,97m b-d =1,07m In realitate intre a și b este o linie inclinata si care contin cele doua usi. Multmesc.

Cum aerisesc caloriferele intr-un apartament unde au fost debransate multe apartamente?

Am un apartament cu 3 camere si 6 calorifere. Apartamentul se afla la un nivel superior. Au fost sectionate toate coloanele si capacite prin sudura fara alte lucrari de refacere a instalatiei termice. Pe aceasta scara mai sunt conectate la instalatia termica 3 apartament , 2 la etajul 1 si unul la parter. In acest caz cum mai realizez aerisirea instalatiei termice cat si a coloriferelor din apartament? Multumesc, Vio Viv

Sfaturi si idei amenajare apartament cu trei camere in culori moderne

Buna ziua, Am renovat un apartament cu trei camere si nu stiu ce culori ar fi potrivite pentru parchet , pereti si mobila!? Precizez ca nu am ales decat usile de la camere care au culoarea stejarului iar cele din holul de la intrare sunt din sticla securizata, culoarea stejarului auriu la tocuri. Faianta din bucatarie banuiesc ca ar fi ideal sa fie in culoarea parchetului. Imi doresc culori calde, luminoase si moderne. Multumesc mult!

Preturi pentru renovare apartament de trei camere

Buna ziua, Am un apartament de 3 camere de aproximativ 70 mp si as vrea sa il renovez complet de la A la Z : baie, bucatarie, sufragerie si camere. Va rog daca imi puteti spune din cei care ati renovat recent cat mai costa o renovare completa? Multumesc.

Pot alege pentru o sufragerie nu foarte luminoasa parchet inchis la culoare?

As dori sa renovez o sufragerie unde nu prea bate soarele - la casa, in care am mobila de culoarea stejarului. Va rog sa imi spuneti daca se asorteaza cu parchet laminat de culoare inchisa pe care il vom pune si pe holul de intrare. Ce culori de lavabila as putea face? Pentru hol ne-am gandit la un galben. Mentionez ca usile sunt din lemn-culoare alba, pe care nu vreau sa le schimb ca sunt in stare foarte buna. Multumesc anticipat.

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro