renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Amenajare apartament cu 3 camere cu bucatarie open space

Buna ziua, as avea si eu nevoie de un sfat. De curand am achizitionat un apartament de 3 camere de 71 mp utili. Una dintre camere va fi folosita ca living/bucatarie: 4,4 m lungime/5.5m latime, . As vrea sa il mobilez si sa il zugravesc astfel incat sa para si mare, imi place stilul modern, nu stiu exact pe ce culori sa merg. As vrea sa separ cumva bucataria de living. Trebuie sa specific ca bucatarie este pe latimea camerei, etc. Va rog ceva idei de amenajare. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Cluj-Napoca , Cluj
vezi si firme constructii Cluj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In privinta culorilor va sugerez sa alegeti trei culori de baza, cu cateva variatii de tonuri cromatice ale uneia dintre acestea. Pentru a reusi o amenajare moderna, va sugerez cateva combinatii ce s-ar putea folosi: gri+verde marin+alb; maro+crem+negru; verde+alb+negru; mov+alb+bej. Prima dintre culorile din fiecare grup de trei este cea care va permite tonuri cromatice variabile. Mobila din bucatarie ar putea fi in combinatiile: alb+gri otel, masa si scaunele pe structura de metal cromat gri deschis (otel) sau mobila alb+verde mar sau combinatia alb+mov sau lila. Detaliez o varianta ce poate fi aleasa pe primele trei culori. Canapeaua si fotoliile pot fi gri soarece sau un fotoliu asemeni canapelei, iar celalalt un ton mai inchis sau chiar gri antracit (foarte inchis) sau canapeaua verde marin, un fotoliu gri antracit si celalalt gri soarece. Biblioteca in tonuri de gri inchis cu cateva elemente de accent albe, perdeaua alba si draperiile verde marin uni sau cu insertii de model cu alb sau crem; bratara de prindere neagra sau gri inchis, eventual snur de matase. Un lampadar gri otel cu insertii de model negru si alb, lustra pe structura metal cromat cu abajururi din sticla rotunda sau patrata. Pe un perete din living puteti amplasa un tapet din matase cu fond gri otel, model in nuante de gri antracit, alb si argintiu. Ceilalti pereti pot fi albi sau un verde ou de rata. Daca preferati zugravirea peretilor, va sugerez doi pereti oliv, ceilalti doi albi sau gri cabalin (usor spre galbui) si alb. Mobila, canapeaua, fotoliile sa aiba linii drepte, simple pentru a se inscrie in stilul modern, indiferent de culorile preferate.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajare apartament 3 camere ,

Taguri:    amenajare bucatarie,    amenajare apartament 3 camere,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro