Amenajare camera baietel gri cu albastru - sfaturi
Buna seara,
As vrea sa amenajez camera baiatul meu de 4 anisori si am optat pentru culorile gri si albastru. Am ales din paletar o culoare pentru lavabila care mi-a placut insa, pe perete nu e ce mi-am dorit. E un gri deschis. Ce nuanta sa aleg pentru perete daca mobila e gri mai deschis si camera e mica? Daca trebuie un gri mai inchis la perete ce culoare sa mai adaug in lavabila?
Inca o intrebare: Din gri deschis pot face o nuanta de crem?(pentru alta camera). Ce culori sa adaug ca sa iasa crem? Multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - campulung , Arges
vezi si firme constructii Arges
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: camera copilului , zugraveli , culori ,
Taguri: culori camera copiilor, gri,
Va sugerez sa nu inchideti nuanta de lavabil deja existenta; nu va va ajuta cu nimic! Din gri nu se poate obtine crem. Singura culoare ce poate fi adaugata este alb, pentru a deschide si mai mult nuanta. Daca mobila este gri si albastru, atunci faceti un perete gri deschis, asa cum va iesi dupa ce mai adaugati pigment alb. Ceilalti pereti puteti sa ii faceti albi. Pe peretele gri conturati doar niste norisori cu alb, astfel incat sa obtineti un efect vizual spectaculos. Norisorii cu fond gri si conturati cu alb se vor evidentia perfect si vor lumina spatiul interior. Cealalta parte din vopsea o veti folosi in alta camera. Asta este! Daca veti adauga in combinatia initiala de albastru+alb pigment galben va va iesi o nuanta apropiata cu cea a oului de rata...un verzui albastrui. Va sugerez ca acea nuanta sa o aplicati putin, pe 10 cm de perete, intr-un loc putin vizibil. Dupa uscare aperfecta, a doua zi, veti vedea daca mai adaugati sau nu pigment pentru a obtine o nuanta adecvata preferintelor dvs.