renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Amenajare camera de fetita cu mobila rosu cu gri

Vreau sa amenajez camera unei fetite de 10 ani si vreau sa ma sfatuiti in privinta culorii peretilor, draperiilor, perdelei, cuverturii, covorului si a altor accesorii. Mentionez ca mobila e rosu cu gri deschis. Camera are dimensiunea 4/4.Multumesc anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - Baia Mare , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

Raspunsuri si comentarii
Mihai U. a scris:

Pentru a realiza un design placut, va sugerez sa vopsiti peretii in doua culori, doi albi si doi roz sau frez. Pentru draperii va recomand fie un material lucios uni frez, fie un material dens, brocat, rosu cu insertii de modele albe. Perdeaua alba, uni, cu falduri bogate va decora perdeaua in mod fericit, asortandu-se cu delicatetea culorilor din interior. Covorul poate avea nuante de alb, rosu (ca mobilierul), grena si gri doar de accent. Alte elemente decorative care s-ar putea amplasa in interior ar fi: o veioza sau lampadar in nuante de alb si rosu, (cu sau fara accente de gri sau negru); un tablou cu flori sau aspect de natura in rama gri, asemeni nuantei din covor sau din mobilier; cateva perne decorative in forme diferite(inimioara, rotund, semiluna sau stea) imbracate in: material asemanator draperiei, alb, grena sau gri. Cuvertura poate fi roz sau frez uni sau cu imprimeuri rosii sau albe. Pentru abajurul lustrei va recomand sa alegeti alb, deoarece lumina artificiala este indicat sa nu fie alterata coloristic de reflexii ale abajurului, in scopul protejarii ochilor.

florentina a scris:

Multumesc pentru raspuns! As avea o intrebare. Pot sa zugravesc toti peretii in alb, in loc de doi albi si doi frez sau roz, iar amenajarea camerei sa ramana aceeasi, asa cum mi-ati sugerat? La camera aceasta am doua ferestre, una mare care cuprinde aproape intreg peretele si una putin mai mica, pe un alt perete, care este amplsata in mijlocul acestuia, asa ca, raman doar doi pereti liberi.Pe unul dintre acestia am amplasat biroul.
Astept raspunsul dvs!Va multumesc!

Mihai U. a scris:

Fireste ca se poate. Va fi un interior delicat si elegant.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    camera fetita,    culori dormitor,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro