renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Amenajare camera de zi open space cu bucataria

Buna ziua, Am intrat intr-un mare impas cu amenajarea locuintei. Este vorba de camera de zi care este open space cu bucataria. Peretii sunt zugraviti culoarea mustar deschis sidef apropiat de auriu...Parchetul este brazilian cherry(roscat spre visiniu), mobilierul existent biblioteca ,masura fotolii mahon,perdea alba ,draperie nuanta peretilor mustar nisipos. Intrebarea mea este ce culoare imi sugerati pentru canapea si covor? Multumesc pentru ajutor.

Intrebare trimisa de un cititor din - cluj napoca , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

La nuantele existente puteti alege o canapea si fotolii in nuantele: alb, crem, bej deschis sau bej nude. Covorul poate avea ca nuanta dominanta aceeasi culoare ca si canapeaua, dar cu un model fantezist de dungi, linii intretaiate, figuri geometrice intersectate in care sa se gaseasca nuantele: kaki, negru, alb, roscat frunza, roscat castana. Evitati modelele florale, deoarece nu se asociaza bine cu stilul modern al incaperii. Aceste nuante fac parte dintre tonurile de pamant, care vor reusi sa evidentieze celelalte elemente decorative intr-un tot unitar personalizat, care confera interiorului eleganta.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: idei amenajare living open space ,

Taguri:    amenajari open space,    culori interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro