Amenajare living cu parchet si scara interioara din stejar
Va rog sa imi spuneti pentru ce culoare de draperie si perdea sa optez intr-un living cu coltar alb, pereti crem si parchet stejar inchis, scara interioara stejar, mobila nu este inca? Si ce culoare mobila? Va multumesc mult.
Intrebare trimisa de un cititor din - Vaslui , Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui
Raspunsuri si comentarii
Salutare.Am nevoie de un sfat in ceea ce priveste culoarea scarii din lemn de stejar din living.Ar trebui sa fie de aceeasi culiare cu oarchetul care este culiarea stejarului natural,sau sa se asemene vu usile de culoarea nucului.Plinta este la fel ca usile.Daca scara este in living as dori o oarere a dvs cu pricire la culiarea scarii .Si nici balustrada nu prea stiu cum da o fac ; din inox,cu balustri de lemn,??Scara va avea foar treapta placata.Va multhmesc anticipat ptr sfatul dvs!
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: scara interioara, parchet stejar,
Sunt culori placute, care permit realizarea unui interior placut in culori deschise de pamant: bej, maro, maroroscat, vanilie si ivory. In acest scop va sugerez o perdea alba sau crem deschis(culoarea untului) uni si foarte bogata in falduri. Pentru draperii va sugerez alegerea unui material lucios, uni, in nunate: ivory sau vanilie sau maro roscat. In privinta mobilierului, va puteti orienta spre nuante deschise: cires, fag, frasin (este vorba despre nuantele natur ale acestor esente lemnoase). Pentru covor, va puteti orienta spre o varianta moderna, cu linii si dungi fantezie care sa contina cel putin trei dintre culorile deja existente in incapere: culoarea de la scari, de la draperii si a mobilierului.