renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Amenajare salon cu mobilier culoarea wenghe

buna ziua, as dori sa imi spuneti parerea dvs despre capitolul imbinarea culorilor in urmatoarea situatie: am un apartament cu intrare separata in care vreau sa deschid un salon. mobilierul(receptia, scaunele, postul de lucru) are culoarea wenge, ce culoare ar trebui sa fie parchetul, dar usile, dar canapeaua de asteptare (toate sunt in aceeasi camera). as dori ca pe fiecare din pereti sa pun \"o fasie\" de tapet( pentru o pata de culoare), credeti ca se preteaza? astept cu mare interes raspunsul dvs dar si alte sugestii.

Intrebare trimisa de un cititor din - Campulung , Arges
vezi si firme constructii Arges

Raspunsuri si comentarii
Vali a scris:

Culoarea wenge se potriveste ca nuanta cu crem, bej sau turcuoaz. Pentru parchet si usi, poate ar fi bine sa va orientati spre un maro mai deschis, eventual nuanta lemn de cires. Canapeaua ar putea fi in aceeasi nuanta ca si parchetul, iar peretii ar putea avea culoarea turcuoaz pal sau bej. Combinatia coloristica ofera luminozitate si design amplu, iar ca elemente decorative ar putea fi amplasate pe birou 1-2 obiecte turcuoaz/bej: farfurie decorativa, vas de flori, etc. Pe un perete ar putea fi amplasat un ceas mare, cu rama neagra ce ar contrasta cu mobilierul.

Elena V. a scris:

Va sugerez sa alegeti parchet aquastep datorita rezistentei acestuia la trafic, umezeala si agenti de curatare. In privinta nuantei acestuia, ar fi adecvata o culoare deschisa in ton de pamant: bej, crem, lemn natur stejar sau fag. Deoarece este un spatiu destinat mai multor activitati, ar fi bine ca peretii sa aiba o culoare calda, deschisa. Varianta cu ceasul pe un perete este buna, dar ma gandesc sa nu sugereze clientilor ca timpul se scurge sau �timpul este bani�. Daca doriti o nuanta de contrast cromatic, va sugerez doua variante: pe un perete faceti stucco venetiano combinatie intre nuanta calda a peretilor: galben pai, crem, turqoise foarte pal, cu grena sau maro roscat sau amplasati tapet cu o culoare de contrast, dar nu foarte intensa. Nuanta folosita pentru stucco venetiano/tapet poate fi accentuata cu nuanta canapelei. Pentru a nu crea nota de austeritate in interior, puteti amplasa pe un perete un tablou cu rama subtire, neagra, ce reprezinta un aspect de natura. Scopul imaginii este de a crea impresia de amplitudine in interior. Un covoras oval tip shaggy (cu fire lungi) cu un model fantezist in care se imbina 4-5 culori dintre care unele se regasesc in varianta pala in nuanta peretilor sau a canapelei va inviora spatiul.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila wenge,    amenajare salon coafura,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro