renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Amenajarea unei bucatarii de 6 mp - idei pentru culori

Ajutati-ma pentru o bucatarie de 6mp cumobila pe colt...ce culoare sa fie faianta ,gresia, culoarea rosturilor. Pentru mobila de bucatarie m-am gandit la un turcoaz ca si culoare....bucataria e micuta ..si as vrea culori deschise...si culoarea peretilor care se fie?...va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

In privinta culorii mobilierului v-ati gandit bine, este o nuanta placuta. Va sugerez sa accesorizati si cu cateva elemente de accent albe 1-2 (sertare, usi, polite, etc.) pentru a crea un efect vizual placut si modern. In privinta gresiei va sugerez o nuanta mai inchisa, eventual un maro roscat sau maro cupru uni. Pentru rosturi va sugerez o nuanta putin mai inchisa decat cea a gresiei. Pentru faianta puteti alege sa realizati o combinatie dintre alb si turqoise astfel: dominant alb (placi mari, dreptunghiulare) si cateva placi 4-6 cu aceleasi dimensiuni nuanta turqoise sau turqoise cu linii delicate albe sau maro incastrate. Cu acele placi realizati un model fantezist pe peretele fara mobilier. Daca nu va place combinatia, alegeti alb sau crem „sampanie”. Pentru rosturile faiantei alegeti alb.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: idei amenajare bucatarie , bucatarie mica , sfaturi gresie si faianta ,

Taguri:    amenajare bucatarie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro