renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Amenajarea unui hol lung de apartament cu 3 camere - sfaturi

Buna ziua , As dori o sugestie pentru amenajarea unui hol lung de apartament cu 3 camere, pe o parte sunt usile , iar pe partea cealalta doua debarale. Intre cele doua debarale ma gandesc la un dressing. Ce culori imi sugerati sa folosesc la usi , parchet, eu as opta pentru usi albe, pereti albi, credeti ca e prea mult alb? Am sa postez planul apartamentului pentru a vedea cum sunt dispuse camerele. Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - ploiesti , Prahova
vezi si firme constructii Prahova

poza 1

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Holul este cel care se evidentiaza cel mai bine in interiorul unei case, deoarece este locul in care intra cele mai multe persoane. Va sugerez sa alegeti nuante calde de pamant. Parchetul intr-una din nuantele: stejar natur, pin, stejar antichizat sau fag antichizat. Fiti atent/atenta ce calitate alegeti, deoarece va fi trafic mai intens. Simbolurile pentru rezistenta parchetului in acest caz poate fi AC3 sau 23. In privinta usilor, va sugerez ca pentru debarale sa optati pentru nuante: cires sau nuc ( usor spre roscat); aceeasi nuanta poate fi aleasa si pentru dresing, iar acel perete poate fi alb. In privinta celorlalte incaperi, alegeti nuanta: mahon sau stejar baituit (varianta deschisa) dar cu modele de sticla incastrata pentru bucatarie, baie si sufragerie, in timp ce pentru dormitoare pot fi pline, fara sticla. Acest perete poate fi zugravit in nuanta: galben pai, galben soare sau vernil cald. La fel de bine puteti opta pentru una dintre variantele sugerate pentru usi si sa alegeti aceeasi culoare pentru toate, doar cele spre bucatarie, baie si sufragerie pot fi personalizate cu modele din sticla incastrata. Prea mult alb in hol (pereti si usi) in timp devine suparator.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajare apartament 3 camere , dressing ,

Taguri:    hol,    amenajare apartament 3 camere,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro