renovat.ro

» » amenajari interioare living - Forum

amenajari interioare living

Vrei sa adaugi o intrebare?
Fereastra transformata in bar - idei de amenajare

Am transformat fereastra de la sufragerie in bar. Cum as putea sa amenajez mai bine?

Idei amenajare sufragerie si bucatarie ce comunica cu holul?

Buna ziua. Sunt foarte nehotarata in ceea ce priveste amenajarea sufrageriei si a bucatariei care comunica cu holul, mai ales ca bucataria si holul sunt primele camere care sunt vazute atunci cand cineva intra in apartament. Cateva detalii despre ceea ce exista pana acum: Parchet si usi wenge,in bucatarie si hol as vrea sa pun pe viitor gresie crem pentru ca parchetul se uda foarte des. In sufragerie am parchet wenge, mobila wenge cu usile crem de dimnesiuni normale,nu este masiva, un birou pentru calculator in a aceleasi culori,o oglinda situata pe peretele opus ferestrei wenge, perdeaua este pe tot peretele cu geamul si are 8 m jumatate,cam de doua ori si jumatate cat este sina si are culoarea alb unt din voal(atat am avut posibilitatea pentru acest material), o canapea crem precum mobila iar pentrucovor m-am gandit la unul foarte mare shaggy portocaliu de 2 pe 3 metri ,pe care l-am gasit si urmeaza sa il achizitionez. Credeti ca am ales corect? Peretii sunt albi.. Ce pot pune deasupra canapelei? De asemenea credeti ca este nevoie si de masuta de cafea? In bucatarie si hol parchetul wenge cu covoare shaggy 3 mici pe hol si unul mai mare la blatul de lucru, tot portocalii ,lustre lungi cu portocaliu si galben soare in bucatarie,mobila alba cu usi wenge..Ar fii prea mult daca fac peretii galben soare? Pot pune gresie crem? In hol am pastrat culorile la mobila wenge cu crem. Va multumesc

Va rog sa ma sfatuiti pentru alegerea culorii peretilor din living

Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti si pe mine in alegera nuantei in living .Mobila este de culoare rosu si negru ,coltarul alb,usa si podeaua venghe. Va multumesc anticipat.

Am o canapea gri cu galben, cum pot zugravi peretii din living?

Buna ziua, am un living cu draperii rosii , scaune rosii si covorul la fel. Ce culoare as putea folosi pentru pereti? Canapeaua este un gri cu galben ? Multumesc

Ce culoare de canapea pot alege daca am mobila in living o combinatie de burgund cu vanilie?

Buna ziua , Am mobila pentru living culoarea burgund cu vanilia, gresie crem. Ce culori as putea folosi pentru canapele si perdele? Mentionez ca peretii sunt albi.

Cum sa decorez livingul cu gresie bej?

Cum sa-mi decorez livingul daca pe jos exista gresie in nuante de bej? M-am gandit sa folosesc tapet...si nuante de verde. Multumesc!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro