renovat.ro

» » apa si canalizare - Forum

apa si canalizare

Vrei sa adaugi o intrebare?
Amplasare conducte aerisire in podul casei?

Buna ziua, As vrea sa stiu daca este absolut necesara amplasarea de conducte de aerisire pentru instalatia de canalizare in pod sau sunt suficiente aerisitoarele de ventil la ultimul etaj al casei ( etajul 3 si cate o baie pe fiecare nivel) Multumesc

Miros neplacut in bucatarie si holul de la intrare - care este cauza?

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Acum aproximativ 8 luni m-am mutat intr-un apartament cu 3 camere, la etajul 7. La mutare, am renovat bucataria, varuit, faianta, mobilier. Bucataria este pastrata curata, gunoiul aruncat imediat, etc.... de cateva luni persista in bucatarie si in holul de la intrare un miros extrem de neplacut, de alimente in putrefactie, sau ceva similiar. Mirosul nu se simte in scara blocului, ci doar dupa ce este deschisa usa apartamentului. Vedeti vreo o solutie rapida? Daca nu, imi puteti recomanda o firma care sa ma ajute cu aceasta problema?

Cat de adanc trebuie sa fie un put in Bucuresti?

Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti la casa. Din cauza ca pe timpul verii platesc foarte mult la Apa Nova pentru factura de apa m-am gandit sa fac un put pe care sa i folosim la udatul gradinii dar si pentru instalatia sanitara de la baie si masina de spalat. Avand in vedere ca Bucurestiul este un oras cu un grad destul de ridicat de poluare as dori sa stiu care este adancimea minima de forare pentru un pot astfel incat apa lui sa nu ne puna sanatatea in pericol. Multumesc frumos

Infiltratii de apa in caminul de apometru

Buna ziua Am facut la casa un camin de apometru din beton dupa standardele firmei care furnizeaza apa. Dupa un an de la realizarea lui am costatat ca mereu este plin cu apa pana aproape de jumatate. Iau o pompa frecvent si golesc apa din el si apoi dupa un timp mai ales toamana si primavera este iar plin cu apa. Va rog sa imi oferiti o solutie astfel incat sa scap de aceste infiltratii de apa.

Cat costa realizarea unei fose septice sapata manual?

Doresc sa fac o hasna de 2/2 cu 1,5m adancime,si as dori sa stiu care ar fi pretul corect sa-l platesc echipei care o executa. Mentionez ca o vor sapa manual.

Cum forez un put manual ?

Am o mare problema cu un put. Vreau sa fac un put in curte de 30-40 metri si nu pot baga un utilaj. Spatiul unde doresc sa fie forat putul este de 4 m pe 10 m. Se poate fora aici un put manual, ma intereseaza daca a mai facut cineva acest lucru???

Cum montez o rigola de plastic cu gratar de metal?

Cum montez mai multe rigole de plastic intre trotuarul de protectie al casei si gazon fara sa se lase si sa ramana mereu cu gratarul la nivelul gazonului si betonului de la trotuar. Ma intereseaza daca stiti cum as putea face ca frunzele de gazon care mai cad in rigola sa nu ajunga in canalizare pentru a o infunda.

Dupa ce folosesc apa rece, centrala porneste, care ar fi cauza?

Buna dimineata, Locuiesc la bloc si avem montata centrala de o luna; ieri am umblat la conducta de apa calda din baie pentru ca am renovat baia si dupa ce am pornit centrala am constatat ca, fara sa folosesc apa calda, doar dupa ce folosesc apa rece, in momentul cand inchid apa rece, centrala porneste pentru 2 secunde. Care ar fi cauza si ce putem face pentru a reveni totul la normal. Presiunea in instalatie este 1.3. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Teste pierdere apa instalatia de apa

Cum pot testa daca pierde apa instalatia de apa realizata din polipropilena la casa de 2 nivele cu 5 bai si 1 bucatarie. Am bagat apa in ea si m-am uitat pe la lipituri dar nu vad sa piarda, dar stiti cum e cand ai santier in casa iti mai pot scapa anumite lipituri prost facute. Doresc sa fac un test mai complex pentru ca aceste tevi vor fi acoperite de motar si nu as vrea apoi sa sparg peretii sau sapa. Cum pot face un test ca la carte la instalatia de apa rece si calda montata pe polipropilena? Multumesc

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro