renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Idei aranjare living cu canapea galbena si masa de sase persoane

Buna seara, Vreau un sfat in ceea ce priveste amenajarea unui living de 4/5m. Am achizitionat o canapea 3*2*1 de culoare galben lamaie cu putin lemn de culoarea nucului. Vrea sa stiu cum trebuie sa o amenajaez astfel incat sa aiba un aer modern si tineresc. Vreau sa pot introduce in living si o masa cu sase scaune. Va rog sa-mi spuneti cum sa le pozitionez. Ma intereseaza daca albul pentru pereti ar fi ok. si toate celelalte elemente: draperii, perdele, covor, chiar parchet, momentan este gresie in living. Multumesc anticipat!

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca va doriti peretii albi, va trebui sa faceti un contrast discret cu parchetul ce poate avea o nuanta de lemn natur: fag sau stejar astfel incat sa pastrati un echilibru al nuantelor. Deoarece canapeaua are ca nuanta lemnul de nuc, va sugerez sa alegeti o biblioteca in acea nuanta, dar dintre cele cu design modern, cu spatii deschise, rafturi si cateva spatii inchise. Pentru masa, va sugerez sa alegeti una rabatabila. Sunt mese care au parti laterale ce se deschid individual, dupa necesitate, iar cand este inchisa are o forma compacta, dreptunghiulara, ce nu depaseste latimea de 35-40 cm. Acest tip de masa poate fi pozitionata inchisa intr-un colt al camerei, iar cand doriti sa o deschideti, deoarece are roti, se poate amplasa oriunde. Din aceasta categorie de mese unele au patru scaune rabatabile depozitate in interiorul mesei (una de acest tip am si eu), iar alte mese nu au aceste scaune. Ele pot fi achizitionate separat. In aceste conditii puteti folosi si doua fotolii cu dimensiuni mici, cu tapiterie din acelasi material ca si canapeaua dar nuanta diferita, masuta de cafea in fata canapelei ce se utilizeaza uzual, dispuneti de spatiu in camera, dar si de masa mare. Perdelele pot fi uni, in nuanta de galben lamaie asemeni canapelei, din material delicat. Draperiile pot fi confectionate din material uni lucios, in nuanta de galben soare, ivory, maro cupru sau din brocat in nuanta de bej sau cafea cu lapte cu incastratii de model alb sau o nuanta putin mai inchisa decat fondul. Covorul poate fi cu fire mai lungi, shaggy, un model fantezist in nuante inchise: maro inchis, negru si deschise: alb murdar, galben lamaie, bej. Daca nu va place, alegeti un covor uni, o nuanta de maro cafea cu lapte, maro havana, maro scortisoara. Pe un perete amplasati un tablou modern din trei parti, ce reprezinta aspect de natura, detaliu de flori sau fantezist.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: idei amenajare living open space ,

Taguri:    amenajare living,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro