As dori o pata de culoare in apartament, ce culori sa aleg perdelele?
Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat, in privinta culorilor perdelelor si draperiilor. In tot apartamentul peretii sunt albi si usile wenge, parchetul un gri mai deschis, gresia din bucatarie, hol si bai este neagra/gri in ape. In living mobila este wenge, iar canapeaua este preponderent neagra, stofa fiind o combinatie de negru cu putin alb. Am open space cu bucataria, unde mobila este crem cu capuccino. In dormitor predomina wenge, dar am si putin crem. Al doilea dormitor are o canapea asemanatoare celei din living (material negru cu putin de tot alb) si perne gri cu detalii florale. mobila inca nu am comandat-o, dar tot pe accente de wenge as merge. Puteti sa imi dati un sfat in privinta culorilor potrivite pentru perdelele si draperiile pentru cele 3 camere? As dori sa ii dau o pata de culoare apartamentului, fiind preponderent amenajat in nonculori.
Multumesc frumos!
simona
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Posteaza!
Taguri: perdele si draperii ,
Taguri: asortare culori, perdele,
Pentru bucatarie si living va recomand perdele albe, eventual in living din matase, cu imprimeuri delicate tot din matase, in timp ce in bucatarie alegeti un model mai putin sofisticat. In privinta draperiilor s-ar potrivi un material matasos in tonuri de verde crud, turquoise sau grena. Din materialul ales pentru draperii si alturi cu tonuri mai inchise sau deschise puteti confectiona cateva perne decorative pe care le asezati pe canapea pentru a echilibra culorile. Daca aveti o amenajare moderna, minimalista puteti face perne mai mari, pe care sa le folositi in loc de fotolii/scaune, iar cand nu sunt folosite pot sta intr-un colt al camerei. In primul dormitor puteti alege perdelele albe sau crem sampanie, in timp ce draperiile pot fi ivory, din material mat si lucios. Cu acelasi material puteti confectiona si 2-3 fete de perna decorative pe care sa le amplasati pe canapea/pat. Pentru al doilea dormitor perdelele pot fi albe, iar draperiile din material brocat cu fondul gri deschis si incastratii de model crem, galben intens sau verde iarba.