As dori un pret pentru o mobila de bucatarie cu o insula in forma de L
Buna ziua.
Am o bucatarie de 3,40/3,80 si vreau sa-mi fac o bucatarie cu insula in forma de L(pe coltul drept) pe insula sa fie chiuveta(sau pe insula sa nu fie nici chiuveta nici plita) As dori sa-mi dati cateva idei si pretul pentru o mobila de bucatarie. Mobila sa fie cu plita,masina de vase,microunde incastrate in mobilier iar frigiderul american sa fie vizibil(toate aparaturile pe culoare neagra)as dori si un pret.Va multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Lugoj , Timis
vezi si firme constructii Timis
Raspunsuri si comentarii
Bună seara,
Vă putem ajuta �n găsirea de oferte pentru bucătăria dumneavoastră, prin intermediul serviciului Hodeco - un proiect care face pentru dumneavoastră tot ceea ce este mai complicat și neplăcut �n materie de mobilări ori amenajări: căutarea ofertelor cele mai potrivite de pe piață și menținerea relației cu comercianții.
Pentru mai multe detalii, vă aștept cu drag pentru o discuție pe e-mail.
Numai bine,
Tudor Stanciu
Posteaza!
Taguri: mobilier ,
Taguri: bucatarie in forma de L, preturi,
Dvs. doriti o amenajare personalizata, motiv pentru care ar fi bine sa va adresati unei firme care executa mobilier pe comanda. Pretul unui astfel de mobilier poate fi estimat in functie de culoarea materialului, elementele ce compun mobilierul, accesoriile de feronerie necesare si, fireste, materialul din care sunt ele realizate (metal cromat, aluminiu, inox). Ar fi bine ca obiectele electrocasnice pe care le doriti incorporate in mobilier sa le achizitionati anterior, astfel incat masuratorile sa se realizeze exact pe dimensiunile acestora. Puteti pozitiona pe un perete chiuveta, plita, cuptorul, masina pt. spalat vase, iar partea de insula sa fie libera, eventual pentru servirea mesei. Amplasarea chiuvetei si a plitei pe insula este inedita, insa nu foarte practica, dat fiind faptul ca va veti plimba mult in timpul gatitului, iar privirile vor fi atrase de acel spatiu, iar nu de amenajarea interiorului.